Nehéz napod volt? 5+1 módszer, amellyel megfeledkezhetsz a gondokról

Póta Szilvia
Írta: ,
Nehéz napod volt? 5+1 módszer, amellyel megfeledkezhetsz a gondokról

Nem számít, hogy mennyire optimistán állsz az élethez, vagy, hogy mennyire szereted a munkádat, rossz napja sajnos mindenkinek lehet. Ilyenkor fontos, hogy levezesd a feszültséget, illetve találj valamit, ami megnyugtatja háborgó lelkedet, így kipihenten illetve boldogan hajthatod álomra a fejedet, és a másnap reggeled is vidámabban indulhat majd. Legyen szó akár egy stresszes munkanapról, vagy egy kis magánéleti zűrről, a most következő módszerek segíthetnek, hogy megfeledkezz a problémákról, és jobb kedvre derítsd saját magadat!

Vegyél egy forró fürdőt!

Egy hosszú fárasztó munkanap után a legjobb, amit tehetsz, hogy veszel egy hosszú, forró fürdőt! Ez segít megnyugtatni a testedet illetve a lelkedet, és kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy elmerülj a gondolataidban.

A magnéziumolajos, illetve sós meleg fürdő tökéletes ellenszere lehet a stressznek, emellett pedig oldja a feszültséget és ellazítja az izmokat. Tegyél a vízbe néhány cseppet kedvenc fürdőolajadból, gyújts meg néhány kellemes illatú gyertyát, és merülj el a habokban!

Fürdőzés közben olvasgathatsz, pihenhetsz, vagy nassolhatsz is akár, a lényeg, hogy kiszakadj a hétköznapi rutinból, és megfeledkezz a gondokról!

Nevess egy jót!

Nem véletlenül mondják, hogy a nevetés az egyik legjobb orvosság, hiszen segítségével megelőzhetjük a depressziót, enyhíthetjük a fájdalmat, és csökkenthetjük a vérnyomást.

A nevetés hatására endorfinok szabadulnak fel a testben, és csökken a stressz-hormonok szintje.

Tedd be a kedvenc vígjátékodat, üljetek be a barátaiddal egy jó kávéra, vagy nézz meg néhány vicces videót az interneten, meglátod, azonnal jobban érzed majd magad tőle!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!