Aki a következő 7 nehéz igazságot megtanulja, sokkal erősebb emberré válik

Szirák Viki
Írta: ,

Nincs olyan ember a világon, aki ne tapasztalná meg időnként, hogy az élet mennyire igazságtalan tud lenni. Van, hogy hiába próbáljuk kihozni magunkból a maximumot, nem sikerül teljesítenünk a céljainkat, és van, hogy őszinte szívvel szeretjük a párunkat, ám ő végül valaki mást választ helyettünk. Igen, az élet sokszor igazságtalan. De csak kevesen gondolnak bele abba, hogy a boldogság kulcsa az, ha képesek vagyunk megérteni és elfogadni, hogy van, amit nem lehet elkerülni. Aki viszont ezt a hét igazságot képes megtanulni, sokkal erősebb és boldogabb emberré válik.

A hétköznapjaink során rengeteg stressz és feszültség ér minket, ezért hajlamosak vagyunk néha ok nélkül gorombán viselkedni azokkal, akik semmi rosszat nem tettek nekünk.

Mivel olyan sok általunk szeretett ember vesz minket körül, elfelejtjük azt, hogy sosem lenne szabad magától értetődőnek vennünk a jelenlétüket.

Mert van, hogy visszafordíthatatlanul eltávolodunk egymástól, és olyan is sajnos, hogy valaki eltávozik az életből.

Elkerülhetetlen tények ezek, nekünk pedig első körben el kell fogadnunk ezek létezését, majd pedig igyekeznünk kéne arra, hogy mindig kifejezzük számukra az érzéseinket.

Annak örüljünk, amit sikerült megszereznünk Kép forrása: inspiredbythis.com

Világszerte rengetegen gondolják úgy, hogy saját gondolatainkkal és cselekedeteinkkel irányíthatjuk az életünket.

Mi vagyunk azok, akik értelmet adhatunk a hétköznapjainknak, de sokan hajlamosak inkább arra fókuszálni, mi hiányzik még az életükből.

Hogy nem sikerült megépíteni az álomházat, hogy sosem szereztük meg a munkát, amire vágytunk - pedig az életet az teszi igazán boldoggá, ha megtanuljuk értékelni azt, amink van.