Módszerek, amikkel sokkal vonzóbb lehetsz mások szemében - Csak te kellesz hozzá!

Stumpf Bea
Írta: ,
Módszerek, amikkel sokkal vonzóbb lehetsz mások szemében - Csak te kellesz hozzá!

Nincs mese: "önelégedettség" = pozitív kisugárzás = vonzó megjelenés. Mégis kevés ember van, aki a tükörbe nézve teljesen elégedett lenne magával, de jó hírünk van: ezen lehet változtatni! És persze, imádjuk a szépségtrükköket, nyilván azokat is érdemes bevetni, de most másfajta tippeket hoztunk. Ha megfogadod őket, garantáltan vonzóbbnak és szebbnek látod majd magad, és a környezeted felé is ezt fogod sugározni!

Add önmagad minden helyzetben!

Ez talán a legnehezebb dolog a világon, vagyis, hogy elfogadd magad olyannak, amilyen vagy, a hibáiddal és a tökéletlenségeddel együtt.

Ha ez sikerül, akkor már biztos nem akarsz senki másra hasonlítani, hiszen mindenki akkor tud a legszebb lenni, ha igazán magát adja.

Sokszor azt a hibát is elkövetjük, hogy bezárkózunk, és felvesszük az „engem nem érdekel, ki mit gondol rólam” hozzáállást. Ez a ló túloldala, így inkább azt javasoljuk, hogy válassz ki egy-két hozzád nagyon közel álló embert, akinek tényleg számít a véleménye – rájuk hallgass, a többiekkel pedig tényleg ne foglalkozz.

Van ehhez kapcsolódóan még egy dolog, amit el kell fogadnod: bármennyire is szeretnéd, nem szerethet mindenki. Nincs olyan ember, akit mindenki szeret – és ne is próbálj meg mindenkinek megfelelni. Ha ezeket a tippeket megfogadod, máris egy lépéssel közelebb vagy a célhoz!