Minden boldog történet egy csalódással kezdődik…

Írta: ,

Érezted már úgy magad egy szakítás után, hogy semmihez sincs erőd? Hogy valami visszafordíthatatlanul véget ért, és enélkül már neked sincs kedved folytatni a saját utadat? Egy csalódás mindig fájdalmas, és legszívesebben messziről elkerülnénk ezt az érzést. Pedig valójában minden igazi, boldog történet ezzel veszi kezdetét!

Az igazán nagy változások mindig egy csalódással kezdődnek Kép forrása: mne_len/depositphotos.com

1/4 Az igazán nagy változások mindig egy csalódással kezdődnek

Amikor összetörik a szíved, egy időre teljesen kedvetlenné és szomorúvá változol, és nem létezik semmi, ami ezt képes lenne megváltoztatni. Legalábbis majdnem teljesen biztos vagy ebben. Hamarosan viszont eleged lesz ebből!

Megunod, hogy tehetetlennek és üresnek érzed magad, majd rájössz, hogy kizárólag te felelsz a saját boldogságodért.

Ekkor kezdesz el változni; a gondolataid, a véleményed, a vágyaid megújulnak, és ezen az eddig ismeretlen úton képes leszel arra, hogy a fájdalmadat átalakítsd valami sokkal jelentősebbé.

Minden küzdelem egy csalódással kezdődik Kép forrása: mne_len/depositphotos.com

2/4 Minden küzdelem egy csalódással kezdődik

A küzdelem fontos része az életnek. Mindannyian küzdünk valamiért; hogy jobb emberré váljunk, hogy erősebbek legyünk, hogy a leggyengébb pillanatainkban se hívjuk fel telefonon azt a személyt, aki összetörte a szívünket...

Ezek szinte mindennapos dolgok.

De az igazi küzdelem akkor veszi kezdetét, amikor komoly csalódás ér. És amikor egy ilyen pillanatban egyedül maradsz, ráébredsz, hogy néha saját magadért kell harcolnod!

És bár ez a küzdelem egyáltalán nem lesz könnyű, egy biztos; hogy nagyon is fontos lesz számodra.

3/4 Minden nagy szerelem egy csalódással kezdődik

Miután összetörik a szíved, szinte biztos vagy benne, hogy soha többet nem leszel szerelmes. Mi értelme, ha a végén megint egy csalódással leszel csak gazdagabb? Aztán eljön az a pont.

Amikor tapasztaltabb vagy, kiszúrod a figyelmeztető jeleket, és nem félsz szerelembe esni ismét. Amikor őszinte leszel, és képes vagy bevallani magadnak, hogy egy másik személy fontossá vált számodra.

Épp ezért jelentősek a korábbi szakítások; mindegyik egy újabb lépéssel közelebb vitt az igazi, nagy szerelemhez.

4/4 Az erőd nem ér véget egy csalódással

Sőt, ekkor tudod meg igazán, hogy mennyi lehetőség rejtőzik még benned. Amikor összetörik a szíved, ráébredsz, hogy mennyi dolgot vagy képes kibírni, és valójában milyen erős is vagy.

Korábban azt gondoltad, ezt már nem tudnád feldolgozni, de tessék! Itt vagy, és minden nappal egy kicsit jobban érzed magad. Ez adja neked a motivációt arra, hogy továbblépj, hogy kockáztass, és megtaláld, számodra mi az élet értelme.

Ne feledd, hogy minden jó történet happy enddel ér véget, de egy csalódással veszi kezdetét!