Minden boldog történet egy csalódással kezdődik…

Kerekes Vivien
Írta: ,

Érezted már úgy magad egy szakítás után, hogy semmihez sincs erőd? Hogy valami visszafordíthatatlanul véget ért, és enélkül már neked sincs kedved folytatni a saját utadat? Egy csalódás mindig fájdalmas, és legszívesebben messziről elkerülnénk ezt az érzést. Pedig valójában minden igazi, boldog történet ezzel veszi kezdetét!

Az igazán nagy változások mindig egy csalódással kezdődnek Kép forrása: mne_len/depositphotos.com

Amikor összetörik a szíved, egy időre teljesen kedvetlenné és szomorúvá változol, és nem létezik semmi, ami ezt képes lenne megváltoztatni. Legalábbis majdnem teljesen biztos vagy ebben. Hamarosan viszont eleged lesz ebből!

Megunod, hogy tehetetlennek és üresnek érzed magad, majd rájössz, hogy kizárólag te felelsz a saját boldogságodért.

Ekkor kezdesz el változni; a gondolataid, a véleményed, a vágyaid megújulnak, és ezen az eddig ismeretlen úton képes leszel arra, hogy a fájdalmadat átalakítsd valami sokkal jelentősebbé.

Minden küzdelem egy csalódással kezdődik Kép forrása: mne_len/depositphotos.com

A küzdelem fontos része az életnek. Mindannyian küzdünk valamiért; hogy jobb emberré váljunk, hogy erősebbek legyünk, hogy a leggyengébb pillanatainkban se hívjuk fel telefonon azt a személyt, aki összetörte a szívünket...

Ezek szinte mindennapos dolgok.

De az igazi küzdelem akkor veszi kezdetét, amikor komoly csalódás ér. És amikor egy ilyen pillanatban egyedül maradsz, ráébredsz, hogy néha saját magadért kell harcolnod!

És bár ez a küzdelem egyáltalán nem lesz könnyű, egy biztos; hogy nagyon is fontos lesz számodra.