Minden, amit a theta healingről tudnod kell

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Minden, amit a theta healingről tudnod kell

Bár a theta healing nem egy újkeletű meditációs technika, népszerűsége továbbra is töretlen. Sőt talán mondhatjuk, még sosem volt ekkora szüksége az emberiségnek arra, hogy – bármilyen gyakorlatsor segítségével, de – ismét megtanuljon befelé figyelni. Te tudod, miben segít még a thétázás?

Mi is az a theta healing? Kép forrása: hubpages.com

A theta healing tulajdonképpen egy meditációs technika, ami azonban nem csupán az ellazulás, feltöltődés módszerét takarja, hanem egy különleges szellemi filozófiát is magába foglal.

Alapelve, hogy harmóniában egyesítse a testet, a lelket és a szellemet, miközben segíti a fejlődésedet az élet minden területén. A technikát Vianna Stibal alkotta meg, már több mint 20 éve, 1995-ben.

A theta healing azóta is töretlen sikerrel gyűjti maga köré híveit, hiszen egyre többen tartják fontosnak, hogy az egészséges testükhöz egészséges lélek és szellem is tartozzon.

Nem fanatikusoknak szól Kép forrása: tumblr, silverwitch

Bár a korábbi leírás bármelyik elfogult vallásnak, szektának az alapelvei közé kerülhetne, a theta healing nem éppen fanatikusnak szól. Igaz, hogy fontos szerepet tulajdonít a meditációnak, azon keresztül az imának, egyetlen célja a pozitív életminőség kialakítása.

Amennyiben betegség idején, problémák ellen használnád, bátran megteheted, a thétázás ugyanis nem utasítja el az orvosi segítséget, sőt! Nem zárja ki azt sem, hogy bármilyen vallást gyakorolj, a célja csupán az, hogy a teremtéshez közel kerülj – az, hogy ez előtted milyen formában, kinek az alakjában jelenik meg, teljes mértékben tőled függ.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!