Milyen színű a szemed? Meglepően sok dolgot elárul rólad!

Szirák Viki
Írta: ,

Mind ismerjük azt a mondást, miszerint a szem a lélek tükre, és valóban sokat elárulhat a másik fél érzéseiről. De nem csak a tekintet mérvadó: valójában a szemed színe is sokat felfed a személyiségedről. Most eláruljuk, pontosan mit!

A szemed színe arra utal, hogy óriási belső erővel rendelkezel. Sosem engeded másoknak, hogy meglássák a gyengeségeidet, ezért mindig, minden helyzetben próbálsz erős maradni, és nem félsz kockázatokat vállalni.

Nem kevés versenyszellem van benned, és te csak akkor vagy elégedett, ha győztesen jössz ki az adott szituációból, legyen szó egy állásinterjúról, munkahelyi feladatról vagy játékról.

Bár az életed sokszor stresszes, szerencsére te tudod, hogyan kell kezelni, így nem hagyod, hogy a szomorúság uralma alá vonjon.

Kicsit karrierista vagy, így azt még meg kell tanulnod, hogyan hozd egyensúlyba a munkát és a magánéleted.

A zöld szemszín kifejezetten ritkaságszámba megy, de ha neked ennek ellenére is ilyen a szemed, úgy valódi egyéniség vagy.

Egyszerre vagy domináns és irányító típus, de közben kompromisszumkész és gyengéd is. Van, hogy gond nélkül kockáztatsz, máskor pedig nagyon biztonsági játékot űzöl. Mintha két személyiséged lenne, amelyek folyamatosan váltogatják egymást.

A barátaidtól gyakran hallod, hogy kiszámíthatatlan vagy, hiszen sosem tudni, most épp mi kelti fel az érdeklődésedet.

A nyomást jól viseled, sőt, sokszor így teljesítesz a legjobban. Kisugárzásod a másik nem szemében nagyon vonzó, ezért azt már megszoktad, hogy szinte mindig akad egy érdeklődőd.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv