Milyen pózban szeretsz ülni? – Ezt árulja el rólad

Balatoni Dóra
Írta: ,

Talán nem is gondolnád, de a testbeszédünk fontos része az is, hogyan ülünk például egy széken. A lábtartásunk nagyon sokat elárul a személyiségünkről, ezért érdemes odafigyelni rá például akkor, amikor állásinterjúra megyünk. Keresztbe tett vagy inkább összeszorított, egyenesen tartott lábakkal szeretsz ülni? Ezt árulja el a személyiségedről!

Ha a lábadat rendszerint összezárva, egyenesen tartod még ülés közben is, akkor pontosság és precizitás jellemzi az egész életedet. Nem szeretsz késni és késlekedni, a találkozókon is rendre 10 perccel korábban megjelensz.

Okos és intelligens vagy, gyakran keménynek mutatod magad, ám belül nagyon is érzékeny vagy. Nehezen viseled a vitákat és a veszekedést, vágysz a békességre és nyugalomra.

Őszinteség jellemez és alapvetően kedvesen közeledsz mások felé. Csak keveseket engedsz magadhoz közel, de akit a szívedbe zársz, azt nagyon nehezen engeded el.

Ha leginkább keresztbe tett lábbal szeretsz ülni, akkor igazi álmodozó típus vagy. Képzelőerőd határtalan, hajlamos vagy elrugaszkodni a valóságtól.

Nem szeretsz unatkozni, kifejezetten rosszul érzed magad, ha hosszabb ideig egyedül kell lenned, társaságfüggő vagy. Szeretsz utazni, folyton hajt a kalandvágy, utazásaidra pedig rendszerint magaddal viszed a baráti társaságodat is.

Jól tűröd a változást, viszonylag gyakran költözöl és örömmel veted bele magad az új dolgokba.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?