Milyen pózban szeretsz ülni? – Ezt árulja el a személyiségedről

Balatoni Dóra
Írta: ,

Talán nem is gondolnád, de a testbeszédünk fontos része az is, hogyan ülünk például egy széken. A lábtartásunk nagyon sokat elárul a személyiségünkről, ezért érdemes odafigyelni rá például akkor, amikor állásinterjúra megyünk. Keresztbe tett vagy inkább összeszorított, egyenesen tartott lábakkal szeretsz ülni? Ezt árulja el a személyiségedről!

Ha a lábadat rendszerint összezárva, egyenesen tartod még ülés közben is, akkor pontosság és precizitás jellemzi az egész életedet. Nem szeretsz késni és késlekedni, a találkozókon is rendre 10 perccel korábban megjelensz.

Okos és intelligens vagy, gyakran keménynek mutatod magad, ám belül nagyon is érzékeny vagy. Nehezen viseled a vitákat és a veszekedést, vágysz a békességre és nyugalomra.

Őszinteség jellemez és alapvetően kedvesen közeledsz mások felé. Csak keveseket engedsz magadhoz közel, de akit a szívedbe zársz, azt nagyon nehezen engeded el.

Ha a lábaidat kissé oldalra döntve, egymáson pihentetve tartod ülés közben, akkor alapelved, hogy mindennek megvan a maga ideje.

Nem szereted a kapkodást, családot is csak akkor alapítasz, ha a karrieredben már sikereket értél el és megvan az anyagi háttér ahhoz, hogy pároddal együtt felnevelj egy gyermeket.

Tele vagy ambícióval, előfordul, hogy önzőséggel és makacssággal vádolnak. Akkor vagy igazán boldog, ha nehéz küzdelem árán, de eléred végre a célod.

Mindig foglalkoztat valami, a semmittevés nem a te műfajod. Belül kissé bizonytalan vagy önmagadban, ezért a kritikát nehezen viseled.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!