A mikrohullámú sütő hatása az egészségedre – Ezután már lehet te se használod többet

Kovács Andrea
Írta: ,
A mikrohullámú sütő hatása az egészségedre – Ezután már lehet te se használod többet

Sokszor hallottuk azt, hogy a mikrohullámú sütőben melegített ételek, italok mennyire károsak az egészségre. A legelső vizsgálatok óta tudják, hogy ez a fajta hullám károsítja a biológiai rendszereket, ezért megszabtak egy határértéket, mely országonként változó. A kérdés az, hogy érnek-e ezek a határértékek valamit, azaz, használhatjuk-e nyugodt lelkiismerettel a mikrot. Arra pedig felkaptam a fejem, hogy Svájcban és Franciaországban tilos reklámozni a mikrohullámú sütőket.

Kísérletek

A lausanne-i Biokémiai Intézetben és a wattenwill Környezetbiológiai Tanácsadó Intézetben kísérleteket végeztek.

A nyolc, kísérletben résztvevő alany pár naponként megváltoztatott táplálékot kapott, egyik ciklusban egy biotermelőét, a másikban egy helyi cég ételeit, és így tovább.

Köztük volt egy olyan étrend, mely fagyasztott volt, és azt mikroban kellett felmelegíteni. Minden egyes étrend ciklus végén vért vettek, és érdekes megállapításra jutottak.

A vízről pár szó

Dr. Masari Emoto japán kutató, kísérleteket végzett a vízzel, mégpedig információhordozásra kényszerítette azt – például zenével.

Más formulában fagy meg a víz, amikor harmonikus, klasszikus zene hatása érik és másként, amikor mondjuk heavy metal.

A víz az egyik legegyszerűbb vegyület, ám lehet programozni, melyet fényképekkel be is bizonyított.

Könyve Magyarországon is megjelent A víz rejtett bölcsessége címmel.

Fókuszban

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra

Tündököljön otthonod is a legjobb formájában!