Mikor lesz egy nőből hölgy? 5 viselkedési forma, ami megkülönbözteti őket

Berényi Nóri
Írta: ,
Mikor lesz egy nőből hölgy? 5 viselkedési forma, ami megkülönbözteti őket

Tudod, mi az, ami igazán szexi? Egy ártatlannak tűnő hölgy, aki piszkos viccet mesél. Egy nő, aki már felismerte, hogy milyen gyönyörű.” Courtney E. Martin amerikai blogger meglátása tökéletesen leírja, mi tesz egy nőt igazi hölggyé. Nem csak a külcsínen van a hangsúly, mivel egy igazi hölgynek olyan erős a kisugárzása, hogy szinte ragyog, így lehetetlenség nem észrevenni. De miben is rejlik ez a „varázserő”? 

Elérhetetlenek Kép forrása: linxspiration.com

Legalábbis annak tűnnek. Manapság már egyre megszokottabb, hogy az udvarlásban a nők veszik át az irányítást, megfosztva ezzel a férfiakat a hódítás izgalmától. Akkor számítasz majd igazgyöngynek egy férfi szemében, ha küzdhet érted, ha eléred, hogy senki más ne érdekelje úgy, ahogyan te.

Nyugodtan legyél kicsit távolságtartóbb a randizós időszakban, közben pedig nyűgözd le a személyiségeddel. Teljesen odáig lesz érted, viszont az elején húzz meg egy láthatatlan határvonalat, amit ne engedj átlépni. Hidd el, teljesen elcsavarod a fejét, ha azt érzi, hogy megközelíthetetlen vagy. Mert ugye tudjuk, hogy mindig a tiltott gyümölcs a legédesebb. :)

Minden helyzetben nyugodtak maradnak Kép forrása: tumblr.com, hepsylone

Egy igazi hölgy sosem engedi meg magának, hogy valaki annyira felidegesítse, hogy elveszítse önuralmát. Mindig halkan és nyugodtan beszél, mert tudja, hogy egyes helyzetekben a higgadtság a legjobb fegyver.

Pont ezért, egy hölgytől soha nem fogsz nagy kirohanásokat látni, mivel tudja, hogy egy vitában nem ez a legcélravezetőbb.

Legközelebb, amikor valaki nagyon felidegesít, csak vegyél egy mély levegőt, gondold át a helyzetet és fogalmazd meg úgy a mondandódat, hogy abban semmiféle düh vagy bántás ne legyen.

Hidd el, legyőzhetetlen vitapartner leszel.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!