Mi történik akkor, ha te változol, viszont a környezeted marad a régi?

Berényi Nóri
Írta: ,

Életed során sok változáson fogsz még keresztülmenni és nem biztos, hogy a körülötted lévő emberek is ezzel párhuzamosan fognak majd változni, sőt könnyen megeshet, hogy bizonyos élethelyzetekben egyedül maradsz majd. De ne ess kétségbe, mert mindig van kiút.

Éld meg a fájdalmat! Kép forrása: huffingtonpost.com

A változás fájdalommal jár, melynek során elveszíthetsz barátokat, szerelmet, de akár családtagokat is. Soha nem lesz komfortos helyzet, viszont a legnagyobb fájdalmak között is tudnod kell, hogy ez mind téged szolgál.

Ha éppen benne vagy, akkor biztosan nem így látod, de mikor meglátod majd a fényt az alagút végén, tudni fogod, hogy miről beszélünk.

Fontos, hogy ne nyomd el magadban, ne próbáld meg nem történté tenni és főleg ne tagadd le soha saját magad előtt. Éld át a fájdalmat minden porcikáddal, mert csak ezután tudsz főnixként feltámadni és újból elkezdeni építkezni.

Ne ragaszkodj ahhoz, ami már nem szolgál Kép forrása: shopzerouv.com

Fájdalmas és sajnálatos tény, de vannak olyan emberi kapcsolatok, melyek csak egy bizonyos időre szólnak.

Ez nem azt jelenti, hogy egyből ki kell iktatnod azokat a személyeket az életedből, akikkel jelenleg kapcsolatotok nincs a toppon, de, ha úgy látod, hogy nagyon más irányba haladtok, akkor ideje búcsút intened ezeknek az embereknek.

A jó hír, viszont az, hogy soha nem maradsz egyedül, mivel az elengedéssel megteremted a helyet az újaknak. Azoknak, akik a megváltozott élethelyzetedbe illenek.

Ehhez az kell, hogy ne legyél biztonsági játékos és ne ragaszkodj a megszokotthoz, csakis ahhoz, ami téged szolgál és boldoggá tesz.