Lépj ki a mérgező párkapcsolatból, és erre a pozitív változásra számíthatsz

Szirák Viki
Írta: ,
Lépj ki a mérgező párkapcsolatból, és erre a pozitív változásra számíthatsz

Kép forrása: unsplash

Kívülállóként könnyű megmondani, mi a helyes döntés, de ha te vagy az egyik résztvevője a párkapcsolatnak, nehéz tisztán látni. Még akkor is, ha tudod, hogy párod nem tesz boldoggá, és nem úgy bánik veled, ahogy megérdemelnéd. Ha mégis eljutsz arra a pontra, hogy kilépsz egy mérgező kapcsolatból, tudnod kell, hogy az alábbiak meg fognak történni veled!

Nagyon régóta nem voltál egyedül, és ez az egész helyzet új számodra. Mostantól nem vár otthon senki, egyedül alszol, és csak saját magadnak kell főznöd.

De ez egyáltalán nem tölt el keserűséggel!

Elkezded élvezni azt, hogy a délutáni programod az lesz, amit te szeretnél: ha olvasgatni vagy filmet nézni támad kedved, megteheted, mert senkihez sem kell igazodnod.

Nem telik el sok idő, és rájössz egy nagyon fontos tanulságra, amit mindenkinek meg kellene ismernie. Arra, hogy a szingli élet ezerszer jobb, mint egy toxikus párkapcsolat.

Az első napok nem lesznek egyszerűek, de mégis büszke vagy magadra azért, hogy végre megtetted, és tényleg szakítottál vele.

Hosszú idő után először érzed azt, hogy szabad vagy, és azt csinálhatsz az életeddel, amit csak szeretnél.

Senki sem fog kritizálni, senki sem fog megállítani.

Az exed valószínűleg keresni fog téged, írogat, bocsánatot kér, de te már tudod, hogy ezt a hibát még egyszer nem követed el.

Mert ez az időszak arról szól számodra, hogy újra megismerd önmagad.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!