Mélyponton vagy? Ezek az életigenlő dalok kihúznak a gödörből

Serestyén Sára
Írta: ,
Mélyponton vagy? Ezek az életigenlő dalok kihúznak a gödörből

Kikészítenek a munkahelyeden, épp most mentél keresztül egy fájdalmas szakításon, esetleg szimplán csak bal lábbal keltél fel? Ne hagyd letaglózni magad, inkább fordítsd át a negatív energiákat pozitívvá, ahogyan azt az alábbi dalok szerzői is tették! Garantáljuk, hogy ha a következő dalokat meghallgatod, jobban fogod magad érezni a bőrödben.

Monty Python: Allways Look on the Bride Side of Life

Ez a dal a Brian élete című filmben hangzik el egy keresztre feszítős jelenet alatt, amit még az egyik Phyton tag 1989-es halálakor a temetésén is lejátszottak. Ezek után a kilencvenes években ez volt a britek egyik legtöbbet játszott nótája a temetési ceremóniákon – nem véletlenül Nagy Britannia a fekete humor hazája.

[beagyaz:video:218]

Abba: Super Trouper

Ez a nóta az együttes hetedik albumának címadó dala. Az Abba mindig híres volt arról, hogy a tagok saját érzéseiket és tapasztalataikat is belevitték a dalokba, például szintén ezen az albumon található a The Winner Takes It All című dal, amit Björn és Agnetha válása inspirált.

[beagyaz:video:219]

Queen: Don’t Stop Me Now

Ez az élettel teli Queen dal az énekes, Freddie Mercury függőségeiről szól – a pozitív szöveg miatt azonban el lehet vonatkoztatni a kemény témától.

[beagyaz:video:220]

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba