Sokat elárul a személyiségedről, hogy az ágy melyik oldalán alszol

Sokat elárul a személyiségedről, hogy az ágy melyik oldalán alszol

Címlap / Életmód / Lélek / Sokat elárul a személyiségedről, hogy az ágy melyik oldalán alszol

Ha meglátsz egy nagy, kényelmes ágyat, melyik oldalára fekszel? Azt gondolnánk, ez egy jelentéktelen dolog, de mivel az emberek nagy többsége egyetlen oldalt preferál – vagy a közepet – ez mégis sokat elmond a személyiségünkről.

A Huffington Post nemrég készített egy felmérést, amiből kiderült, hogy tízből egy szerelmespárnál vita tárgya, hogy ki melyik oldalon alszik. Hogy ki hogyan oldja meg ezt a konfliktust, arról nem szólt a fáma, azonban húszból egy férfi elégedetlen a vita eredményével – ezen nem is csodálkozunk. Mindenkinek megvannak a maga alvási szokásai és bizony előfordul, hogy a pároknál egyikük pihenésének rovására megy az engedékenység.

Már voltak kutatások a témában és ezek szerint azok, akik a bal oldalon alszanak, kiegyensúlyozottabbak. De mi történik akkor, ha egy pár mindkét tagja a bal oldalon szeret aludni? El tudnád képzelni, hogy olykor cseréltek? Mindig az ágy jobb oldala a tied vagy csak a bal oldalon tudsz aludni, esetleg középre húzol? Nézzük, mit árul el rólad alvási helyezkedésed.

A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!
«Előző
1/3
Következő»

VIDEO Melyik színt utálod a legjobban?

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!