Melyik kulcs nyitja a ládát? A válaszod meglepő részleteket fed fel rólad

Szirák Viki
Írta: ,
Melyik kulcs nyitja a ládát? A válaszod meglepő részleteket fed fel rólad

Kép forrása: sun-gazing.com

A döntéseid nem csak a jövődet befolyásolják, hanem a személyiséged rejtett vonásairól is árulkodnak. Hogy jobban megismerhesd önmagad, érdemes kitöltened az alábbi személyiségtesztünket: mindössze csak annyit kell tenned, hogy megnézed a képen szereplő kulcsokat, és kiválasztod azt, amelyik szerinted képes lenne kinyitni egy képzeletbeli ládát. Ha megvagy, görgess tovább a jellemzésedért!

1. Ha az egyes számú kulcsot választottad

Amennyiben a választásod a legegyszerűbb formájú kulcsra esett, úgy egyértelmű, hogy te egy igazán racionális gondolkodású ember vagy. Az életben mindig is a határozottság és a céltudatosság jellemzett téged, mert ha valamit kitűztél magad elé, azt tényleg meg is szerezted. Általában próbálsz az eszedre hallgatni, és logikus döntéseket hozni, ahelyett, hogy hirtelen felindulásból átengednéd az érzelmeidnek az irányítást. Mégis, ennek ellenére sokszor elég törékeny és sebezhető vagy, mert bár kívülről erősnek látszol, egyébként érzékeny típus vagy.

2. Ha a kettes számú kulcsot választottad

A választás arra utal, hogy egy igazán karizmatikus, ötletektől vezérelt személy vagy. Az unalom az egyik legnagyobb ellenséged, ezért szinte mindig van egy klassz ötleted, amivel feldobod a szürke hétköznapokat. Nem csoda, hogy színes egyéniségnek tartanak mások, a párkapcsolataid pedig sosem laposodnak el! Erős jellemed miatt képes vagy megszerezni azt, amit akarsz, azonban tény, hogy nem szeretsz segítséget kérni másoktól. Mindig is független alkatnak tartottad magad, és ezt sokszor még egy kapcsolat kedvéért sem szívesen adod fel.

3. Ha a hármas számú kulcsot választottad

Az egyik legkülönlegesebb kulcs mellett döntöttél, ami azt jelenti, hogy nagyon magabiztos alkat vagy. Hiszel a megérzéseidben, és abban, hogy ha valamit nagyon akarsz, azt el tudod érni, és ez az optimista hozzáállás egész életedben elkísér téged. Bármi képes felkelteni az érdeklődésedet, ráadásul nagyon kíváncsi alkat vagy, így az emberek mindig meglepődnek azon, milyen sokoldalú vagy. A kihívásokba, döntésekbe viszont gyakran gondolkodás nélkül ugrasz fejest, és emiatt megesik, hogy az irányítás kicsúszik a kezeid közül. Ezen még egy kicsit dolgoznod kell!

4. Ha a négyes számú kulcsot választottad

Véletlen lenne, hogy épp azt a kulcsot választottad, amelyik a legjobban hasonlít egy négylevelű lóherére? Nem hinnénk! A döntésed arra utal, hogy egy nagyon vidám, optimista személyiség vagy, aki az életnek mindig csak a szép oldalára próbál fókuszálni. Azonban emiatt sokszor megesik, hogy olyan embereknek is bizalmat szavazol, akik nem érdemlik meg, és sokszor még egy utolsó utáni esélyt is adsz nekik. Szuper dolog, hogy ennyire pozitív jellem vagy, de próbáld meg egy kicsit óvatosabban megválasztani a barátaidat, párkapcsolataidat!

5. Ha az ötös számú kulcsot választottad

Arra a kulcsra esett a választásod, amelyik a leginkább passzolna egy tündérmesébe. Ez egyértelműen annak a jele, hogy valódi álmodozó vagy, olyan ember, aki tele van kreativitással és élénk fantáziavilággal. Emiatt néha hajlamos is lehetsz a saját álomvilágodba zárkózni, pláne, ha a valóságban nehéz időszakon mész keresztül. Az önbizalmad nem a legerősebb, sőt, sokszor a legapróbb dolgokat is képes vagy a lelkedre venni, amiről leginkább az érzékenységed tehet.

6. Ha a hatos számú kulcsot választottad

Egy igazán racionális jellemet takar a döntésed. Olyan ember vagy, aki képes egyetlen dologra koncentrálni, és egy munkába a maximumot adni, anélkül, hogy elkalandozna a figyelmed. Rendkívül hűséges vagy, a barátaidhoz ragaszkodsz, ha pedig elköteleződsz valaki mellett, azt a személyt a végletekig szeretni fogod. Azonban tény, hogy nem szívesen kockáztatsz, a komfortzónádból pedig szinte egyáltalán nem vagy hajlandó kilépni. Jobban szereted a biztonságot, a megszokott dolgokat, ahelyett, hogy fejest ugranál az ismeretlenbe.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba