5 dolog, ami csak akkor történik meg, ha elkezded végre megszeretni Önmagad

Berényi Nóri
Írta: ,
5 dolog, ami csak akkor történik meg, ha elkezded végre megszeretni Önmagad

Kép forrása: instagram

Szeretjük bírálni és kritizálni magunkat, pedig pont az lenne az első számú feladatunk az életben, hogy megismerjük és megszeressük azt, akik vagyunk. Ehhez rengeteg leckét kapunk a sorstól, és addig megy a vizsgáztatás, ameddig azt nem érezzük, hogy történhet bármi, mi akkor is szeretni fogjuk magunkat. Ezután pedig sok más változás is beindul körülötted. Nézd csak!

Nem unatkozol már egyedül sem Kép forrása: aclotheshorse.co.uk

Amikor nem vagyunk kibékülve magunkkal, általában két dolgot szoktunk csinálni. Vagy magunkba roskadunk és napokig ki sem mászunk az ágyból, vagy folyamatosan keressük mások társaságát, hogy egy másodpercre se maradjunk egyedül. Ez azonban változhat, ha te is változtatsz a magadról alkotott képeden! 

Azt veszed majd észre, hogy mindig találsz valamit, ami lefoglal és amivel fejlesztheted magadat. Fontos persze, hogy tölts időt a barátaiddal is, de már korántsem lesz annyira fontos, mint előtte. Hogy miért? Mert már tökéletesen elvagy a saját világodban, amit olyanra formálsz, amilyenre csak szeretnél.

Másképp jársz az utcán Kép forrása: prestonandolivia.com

Ugye, milyen furcsa, hogy mennyi mindent elárul rólunk a járásunk? Ameddig rejtőzködő módon jársz-kelsz az emberek között, addig mindenki azt fogja látni, hogy egy önbizalom-hiányos lány vagy, aki láthatóan nem elégedett önmagával.

Vagy épp az ellenkezője, hiszen biztos te is szoktál olyan nővel találkozni az utcán, akinek már a puszta léptein is az látszik, hogy „úszik” az önbizalomban és magasról tesz mások véleményére! Ez valószínűleg azért van, mert tökéletesen tisztában van önmagával, és a járása is ezt sugallja.

Gyakorold te is! Lépkedj magabiztosan, emelt fővel, húzd ki magad és bátran nézz az emberek szemébe, mert amikor te változol, a világ is veled változik.

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)

Egészség és életmód

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni