Dolgok, amik csak akkor történnek meg, ha elkezded megszeretni Önmagad

Berényi Nóri
Írta: ,

Szeretjük bírálni és kritizálni magunkat, pedig pont az lenne az első számú feladatunk az életben, hogy megismerjük és megszeressük azt, akik vagyunk. Ehhez rengeteg leckét kapunk a sorstól, és addig megy a vizsgáztatás, ameddig azt nem érezzük, hogy történhet bármi, mi akkor is szeretni fogjuk magunkat. Ezután pedig sok más változás is beindul körülötted. Nézd csak!

Másképp jársz az utcán Kép forrása: prestonandolivia.com

Ugye, milyen furcsa, hogy mennyi mindent elárul rólunk a járásunk? Ameddig rejtőzködő módon jársz-kelsz az emberek között, addig mindenki azt fogja látni, hogy egy önbizalom-hiányos lány vagy, aki láthatóan nem elégedett önmagával.

Vagy épp az ellenkezője, hiszen biztos te is szoktál olyan nővel találkozni az utcán, akinek már a puszta léptein is az látszik, hogy „úszik” az önbizalomban és magasról tesz mások véleményére! Ez valószínűleg azért van, mert tökéletesen tisztában van önmagával, és a járása is ezt sugallja. Gyakorold te is! Lépkedj magabiztosan, emelt fővel, húzd ki magad és bátran nézz az emberek szemébe, mert amikor te változol, a világ is veled változik.

Új barátok lépnek be az életedbe Kép forrása: etsy.com, PhotoAlmanac

Szeretünk vidám, önbizalommal teli emberekkel együtt lenni, mert nagyon jó a kisugárzásuk. Amikor úgy döntesz, hogy felhagysz az önvádaskodással és elkezded megszeretni az egyetlen embert, akinek meg kell felelned (ez te lennél!

:)), akkor hirtelen nagyon sok ember akar majd a közeledben lenni.

Ez néha fárasztó is lehet, de mindenképpen élvezd ki, és ismerj meg új, érdekes embereket. Arra viszont figyelj, hogy ne szívják el az energiádat. A negatív emberek nagyon szeretik a pozitív, vidám személyiségeket, de úgy szívják el életkedvedet, mint dementorok a Harry Potterben. Szűrd ki, hogy kik azok, akik megérdemlik a figyelmedet!