4 dolog, amit mindenképpen meg kell tenned, ameddig szingli vagy

Berényi Nóri
Írta: ,
4 dolog, amit mindenképpen meg kell tenned, ameddig szingli vagy

Kép forrása: unsplash.com

Éppen szingli vagy, aki talán túlságosan is rá van feszülve a témára? Lehet, hogy most nagyon elveszettnek érzed magad, de mi tudunk szolgálni néhány tippel, amitől máris másképp látod majd jelenlegi állapotodat. Először is, tanulj meg ebből profitálni. A „hogyan”-t pedig bízd ránk!

Találd meg az emberedet! Kép forrása: unsplash.com

Itt nem egy másik személyre gondolunk, hanem a benned élő legjobb énedre. A te dolgod az, hogy megtaláld és ápold őt. Ehhez pedig elengedhetetlen az egyedüllét. Sokan rettegnek az egyedül töltött percektől, sokan viszont igénylik. Ez azért van, mert ők már rájöttek arra, hogy mekkora kincs, mikor az ember hasznos időt tud eltölteni önmagával.

Ha te még nem érzed így, akkor dolgozz magadon és találd meg azt a személyiséget magadban, akivel te is szívesen töltenél el időt. Hiszen csak erre a jó energiára tud egy másik jó energia rákapcsolódni.

 

Utazz el! Kép forrása: unsplash.com

Mindenki lehetőségeihez mérten, de érdemes egyszer megtapasztalnod, hogy milyen mikor egyedül utazol el valamerre. Nem feltétlen kell a világ másik végére menned, kezdetben az is elég, ha országon belül tűzöl ki célokat.

Lehet, hogy nagyon sokan tartanak ettől, illetve elképzelni sem tudják, hogy mit csinálhatnának egyedül egy nyaraláson, de biztosítunk téged, hogy életed egyik legmeghatározóbb élménye lesz, ha megléped.

Elsőre talán furcsa lesz, de lesz egy pont, amikor az egész átfordul és megkérdezed magadtól, hogy eddig ezt miért nem csináltad? A cél nem a magány megélése, hanem a felismerés, hogy tökéletesen jól elvagy önmagad társaságában is. Persze nem kell egész életedben egyedül utaznod, de használd ki a szingli periódusaidat, mert ezek tökéletes lehetőségek arra, hogy elmélyítsd kapcsolatodat önmagaddal.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba