7 dolog, amit tutira meg fogsz bánni a harmincas éveidben

Írta: ,

A harmincas évek meghatározóak az életedben, már elég érett vagy az élet nagy dolgaihoz, mégis, ahogy kell, sok hibát elkövetsz. Bár másoktól mindig jobbnál-jobb tanácsokat kapsz és figyelsz is azokra, akik már túl vannak ezeken az éveken, mégis néha olyat teszel, amit megbánhatsz. Lássuk, mikre érdemes odafigyelned!

Jótanácsok és elvárások Kép forrása: weddingchicks.com

Ha harminc év körüli vagy, biztosan többen megkérdezték már, hogy hogy állsz pasifronton, mikor tervezel gyereket és hogy a munkád olyan-e, amit még hosszú évekig tudnál végezni.

Ezek a klasszikus társadalmi elvárások ebben a korban, azaz szinte kötelező már komolyan gondolkodni és elgondolkodni az élet nagy dolgain.

Mi azt tanácsoljuk, hogy próbálj meg inkább a saját elvárásaidnak és saját magadnak megfelelni és törekedj arra, hogy ezek a kérdések ne bizonytalanítsanak el!

Idő azokra, akik igazán fontosak Kép forrása: peacefuldumpling.com

Amikor huszonéves vagy, mindig rohansz, amikor harminc vagy, mindenre csak néhány perced van, azaz szinte mindig idő szűkében vagy, mostanra már meg kellett tanulnod, hogy sosem lehet elég időd mindenre.

Ezért fontos, hogy priorizálj, és valóban csak azzal töltsd az időd, ami és aki igazán fontos számodra.

Talán az elsők között van a család, hiszen ha szerencsés vagy, ebben a korban még a szüleiddel és a nagyszüleiddel is értékes pillanatokat tölthetsz.