Magányos vagy? Sokat tehetsz ellene, mutatjuk a lépéseket

Marcali Nóra
Írta: ,

Az utóbbi időben úgy érzed, hogy magadra maradtál? Nem kell ölbe tett kézzel várnod, amíg pozitív változás történik veled – ragadj meg minden lehetőséget, hogy jobban érezd magad, és hamarosan a magány is csak egy rossz emlék lesz.

Az első és legfontosabb: ne ijedj meg az egyedülléttől, hiszen saját magadra mindig számíthatsz. Azért, mert épp nincs párkapcsolatod, a barátaiddal és a családoddal pedig messze laktok egymástól vagy egyszerűen csak olyan időszakot éltek meg, amikor kevésbé intenzív a kapcsolatotok, még nem jelenti azt, hogy ne érezhetnéd jól magad.

Remek lehetőség ez az önismeretre, arra, hogy rájöjj, mire is vágysz igazából az életedben. Fordítsd az energiáidat önmagadra és arra, hogy élvezd az életed.

Sportolj, meditálj, olvass, add át magad a kultúrának, főzz és egyél finomakat, rá fogsz jönni, hogy az élet élvezete valójában belülről fakad.

Ha pedig már egyedül is jól tudod érezni magad, biztosan sokkal könnyebben és magabiztosan fogsz nyitni mások felé is.

Senki sem különálló sziget. Mindenkit köt valami a szárazföldhöz, hiszen ott a családja, a gyerekkori barátai vagy a korábbi kapcsolatai, akik mind fontosak vagy fontosak voltak valaha az életében.

Ülj le és vedd számba, hogy kik azok az emberek, akik igazán számítanak vagy számítottak az életedben, és hozd rendbe velük a kapcsolatodat.

Ha csak a távolság a gond, azt könnyedén legyőzheted, ha régi sérelmek miatt távolodtatok el egymástól, akkor vessetek fátylat a múltra és kezdjetek tiszta lappal, hiszen semmilyen vita vagy félreértés nem lehet elég ok arra, hogy végleg elveszítsétek egymást.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?