Ma kezdd el! 7 önbizalom növelő tipp a hét minden napjára

Berényi Nóri
Írta: ,
Ma kezdd el! 7 önbizalom növelő tipp a hét minden napjára

Kép forrása: morningelegance.de

Mára az önbizalom fejlesztése egy egész üzletággá fejlődött és vannak, akik képesek vagyonokat áldozni arra, hogy talán majd más megadja nekik a várva várt magabiztosságot. Azonban végül mindenki rájön, hogy bár nagyon jó és hasznos a külső segítség, az igazán nagy munka önmagunkra vár. Szeretnénk, ha a hét minden napja jól indulna nálad is ezzel a néhány önbizalom fejlesztő tippel.

Ha hétfő, akkor szenvedés, legalábbis a legtöbben így látják a hét első napját. Láthatjuk a fancsali képeket az autókban, a buszon, majd végül találkozhatunk a munkahelyi sorstársakkal.

Valljuk be, hogy ez a kezdeti löket senkit nem töltene el kellő önbizalommal, így az első és legfontosabb feladatod az lesz, hogy a hétfő reggeledet szebbé tegyed.

Dobj fel egy szép sminket, válassz ki egy csinos szettet, amiben igazán magabiztosnak érezheted magad és tedd fel a legszebb kiegészítődet, ami a mosolyod.

Lehet, hogy eleinte nagyon nehéz lesz hétfőn reggel mosolyogva sétálni, mikor csupa savanyú tekintet néz majd vissza rád, de, ha igazán magabiztos szeretnél lenni, ahhoz az kell, hogy te magad is jól érezd magad.

Lelkizős kedd Kép forrása: pinterest.com

Kedden a lelkedre szeretnénk hatni, hiszen nem elég, ha kívül rendben vagy, igazán nagy önbizalmad csak akkor lesz, ha belül is ragyogsz.

Ma mondd le a programokat a barátokkal, mert ez sokkal többet fog érni.

Szóval munka után irány haza és vegyél elő egy tollat és papírt. Olyan feladatot kapsz, ami bár egyértelműnek tűnik, mégis sok embernek meggyűlik vele a baja.

Tehát írd fel a lap tetejére, hogy „Azért szeretem magam, mert…” majd folytasd, ahogy érzed, a lényeg, hogy minimum tíz dolgot sorolj fel, amit szeretsz magadban.

Ha neked kapásból nyolc máris eszedbe jutott, akkor az szuper, de akkor se add fel, ha több időt kell szánnod rá.

 

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján