Az egyetlen lista, amire karácsony előtt szükséged van

Írta: ,

Nem az a fontos, hogy derékszögben állnak-e a mézeskalács házikó falai, de még csak nem is az, hogy mennyit áldoztál a karácsonyi bevásárlásra. Idén karácsonykor sokkal fontosabb dolgokra figyelj – szerintünk ez az egyetlen lista, amire szükséged van, és se takarítás, de masnikötési útmutató sem szerepel rajta.

Kívánj boldog ünnepeket! Kép forrása: noellesfavoritethings.com

Nincs is jobb módja annak, hogy ráhangolódj a karácsonyra, mintha emlékezteted magadat és a környezetedet arról, hogy miről is szól ez az ünnep: a szeretetről, egymás megbecsüléséről és egy csipetnyi odafigyelésről.

A karácsony előtti héten ne felejts el boldog ünnepeket kívánni azoknak, akikkel találkozol: a boltosnak, mikor elköszönsz, a szomszédnak, mikor kiszállsz a liftből, az ügyintézőnek, akivel a hivatalban találkozol.

A kis köszöntések olyanok, mint a csillagszóró apró szikrái: emlékeztetnek rá, hogy ünnep közeleg, és nem csak a te napodat, másokét is beragyoghatják.

Vedd fel a telefont!

Szerencsés esetben karácsonykor együtt lehetsz a legközelebbi szeretteiddel. Igazán szerencsés esetben a nagyobb családdal is tudsz találkozni.

De ne ők legyenek az egyetlenek, akiket felköszöntesz!

Ne felejtsd el felhívni a távolban élő rokonokat – legalább ilyenkor halljátok egymás hangját. Csak néhány percet vesz igénybe, mégis megváltoztathatja az egész karácsony szellemét, amikor rájössz, milyen sok ember tartozik hozzád, és hogy mennyire érdemes megbecsülni a közöttetek lévő kapcsolatot.