5 típusú lelkitárs, akit életedben legalább egyszer szeretni fogsz - Ha szerencsés vagy

Szirák Viki
Írta: ,
5 típusú lelkitárs, akit életedben legalább egyszer szeretni fogsz - Ha szerencsés vagy

Kép forrása: Unsplash.com

Tévhit azt gondolni, hogy életed során egyetlen lelkitársad lehet, aki mellett megtalálhatod a boldogságot! Valójában mindenkinek kijut több is; olyan személyek, akikkel mindennél erősebben kapcsolódtok egymáshoz, olyan szinten, amit nehéz megmagyarázni. Ahogy telnek az évek, találkozni fogsz velük, és ezt az öt típusú lelkitársat biztosan nagyon fogod szeretni!

Ő az a személy, akivel összetalálkozol, és azonnal egymásra hangolódtok.

Ahogy beszélgettek, végig olyan érzésetek van, mintha mindig is ismertétek volna egymást, noha lehet, hogy csak pár napja ismerkedtetek meg.

Ezt követően pedig intenzív és erős barátság alakul ki köztetek. Mindent elmeséltek egymásnak, órákig tudtok beszélgetni, és ami a legfontosabb, hogy nem ítélkeztek egymás felett.

Ez a típusú lelkitárs azért jön az életedbe, hogy jobban megismerd saját magad, és segít kideríteni azt, hogy ki akarsz lenni. Buzdít a változás felé, és mindezt a negatív kritika nélkül teszi meg.

Ha valamiért a barátságotok megszűnik (mert sajnos van ilyen), a maga mögött hagyott űrt nagyon nehéz betapasztani.

Ő az a személy, aki akkor jelenik meg, amikor minden nyugis az életedben. Amikor egy ideje már nem nagyon jársz el otthonról, és elvagy a kis világodban, társaság nélkül.

Ő bekopog az ajtódon, és felrázza a hétköznapjaidat. Folyamatosan kihívások elé állít, és arra késztet, hogy mindent megkérdőjelezz, ami történik veled.

Könnyen meg tudod mondani, hol húzódik a határ aközött, hogy milyen volt az életed előtte és utána, mert rájössz, hogy a végére teljesen más személlyé változtál.

Olyan szerelem ez, ami mindennél hevesebb, izgalmas, és közben nagyon fárasztó. És emiatt töri össze annyira nagyon a szívedet, hogy azt sem tudod, hol kezdd a gyógyulást.

A jó hír viszont az, hogy az emberek többsége ezután sokkal boldogabban folytatja az életét.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!