5 lelki sérülés, ami miatt nem lehetsz önmagad – Győzd le őket, mutatjuk hogyan

Sütő Gyöngyi
Írta: ,
5 lelki sérülés, ami miatt nem lehetsz önmagad – Győzd le őket, mutatjuk hogyan

Kép forrása: libertine126.rssing.com

Az 5 legfontosabb lelki sérülés miatt rendszeresen olyan személyeket és körülményeket vonzunk magunkhoz, amelyek miatt ugyanazokat a tapsztalatokat éljük meg. Mindaddig, amíg a sérülést és a tapasztalást el nem engedjük.

Árulás Kép forrása: kikisloane.tumblr.com

A hűség ellentéte. Ez a sérülés két- és négyéves kor között ébred fel. A sérülést rendezni akaró lélek olyan szülőt választ, akiben sok a szeretet és nagy a kölcsönös vonzalom. Szerelmes lesz az ellenkező nemű szülőjébe.

A gyerek ekkor kezd kapcsolatba lépni az életerejével, a szexuális erejével. Amikor a szülő nem tart be egy ígéretet, a gyerek úgy érzi, elárulták. Mindent megpróbál, hogy különlegesnek tűnjön az ellenkező nemű szülő szemében.

Legszívesebben mindig vele lenne. A kontrolláló maszkját ölti fel. Erős személyiség lesz. Fontos lesz számára az erő, a tettereje kimutatása.

Magas elvárásai vannak önmagával szemben, és másoknak is be akarja bizonyítani, hogy mire képes.

Elutasítás Kép forrása: miarmarioenruinas.com

Nagyon mély sérülés. Aki elutasításban szenved, az lényében és létezésében érzi sértve magát.

Az élet nagyon korai szakaszában megjelenik. Az öt sérülés közül ez mutatkozik meg először.

Például nem kívánt baba volt, vagy nem olyan nemű, amilyenre a szülei vágytak. Amíg nem képes az elutasítás ellenére boldognak lenni, addig szükségképpen csak elutasítást fog tapasztalni.

Csak olyan gyerek vonzódik elutasító szülőhöz, akinek arra van szüksége, hogy ezt megtapasztalja. Attól kezdve, hogy elutasítást érez, felveszi a menekülő maszkját. Ez általában már a születés előtt megtörténik. Egész életében arra törekszik, hogy ne foglaljon sok helyet.

Befelé fordul önmagába testileg és lelkileg. Egyedül akar lenni. Minél mélyebb az elutasításból eredő sérülés, annál erősebben vonzódik olyan körülményekhez, amelyek között elutasítják vagy ő utasít el valakit.

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)

Egészség és életmód

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni