Léleküdítés 7 egyszerű lépésben

Stumpf Bea
Írta: ,
Léleküdítés 7 egyszerű lépésben

Mindig vannak nehéz napok, amikor egyszerűen úgy érzed, kifacsartak, nem bírod tovább, semmihez nincs kedved és csak egy kis kikapcsolódásra vágysz. Ahogy a telefonodat feltöltöd, vagy ahogy kávéval felébreszted magad reggelente, ugyanúgy a lelkedet is fel kell töltened minden nap – ehhez adunk most néhány ötletet.

Egy kis kényeztetés Kép forrása: tumblr, sabonhomeblog

Az első, ami ilyenkor eszedbe jut, egy forró fürdő, egy masszázs és egy kis lazítás. Ez már jó kezdet ahhoz, hogy egy kicsit megállj, megnyugodj és kikapcsolj.

Emellett (vagy ezután) kényeztetheted a gyomrodat is, amitől a kedved is biztosan jobb lesz. A nap végén ülj le, készítsd el vagy rendeld meg a kedvenc ételed, és szánj a vacsorára egy órát.

Teríts meg szépen, gyújts gyertyát, és csak az ételre figyelj!

Tedd félre a mobilod Kép forrása: indulgy.com

Amikor végre akad néhány perced magadra, akkor általában a mobilodért nyúlsz, válaszolsz az sms-ekre, visszahívod azokat, akik kerestek, felmész az Instagramra, Facebookra, és elolvasol néhány cikket. 

Ez valójában nem kapcsol ki és egyáltalán nem tölt fel.

Azt javasoljuk, hogy ezekben a 10-20 percekben inkább tedd félre a mobilod, kapcsold ki a laptopod, és szívj egy kis friss levegőt – sétálj egyet vagy csak ülj le, igyál meg egy teát és ürítsd ki a fejed!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!