Nem szeretnénk mi hordani a nadrágot, de muszáj! Amiért a legtöbb nő arra vágyik, hogy megmentsék

Berényi Nóri
Írta: ,
Nem szeretnénk mi hordani a nadrágot, de muszáj! Amiért a legtöbb nő arra vágyik, hogy megmentsék

Kép forrása: reddit.com

Gondolkodtál már azon, miközben néztél egy romantikus filmet, hogy milyen szívesen cserélnél helyet a főhősnővel és lennél a törékeny, naív nő, akit meg kell menteni? Nos, eláruljuk, hogy nem csak neked voltak már ehhez hasonló érzéseid, ugyanis a legtöbb nő mindig a hőst keresi, aki csak azért él, hogy álmai nőjét megmentse és kényeztesse. De miért van ez belénk kódolva?

Túl sok a Superman Kép forrása: cariwiblephotography.com

Bizony nehéz lépést tartani Superman-nel, aki mindig ott termett, mikor szerelme bajban volt és talán bennünk nőkben is van némi zavar a tökéletes pasit illetően.

Fontos azt is tisztába tenni, hogy ki milyen értelemben szeretné, ha megmentené valaki.

Mert valljuk be, műmájer szuper pasikból van bőven, akik talán képesek ideig-óráig azt éreztetni a nőkkel, hogy mellettük állnak, de igazi férfiból kevés van.

Talán azért, mert most már lassan a nőkből férfiak válnak, a férfiak pedig egyre inkább kezdik levetkőzni a „megmentő” szerepét, hiszen kényelmesebb, ha a nő ezt is magára vállalja.

Szerencsére egyre több nőtársamtól hallom, hogy ők bizony nem elégednek meg egy olyan férfivel, aki nem tudja nekik megadni ezt az érzést és végülis miért is érnék be kevesebbel?

Valahol legbelül vágyunk a régi mintákra, mert akkor még léteztek igazi férfiak és nem az volt a legfontosabb dolog az életükben, hogy éppen hány követőjük van, vagy mennyi lájkot zsebelt be legújabb posztjával.

Tulajdonképpen a nők egyáltalán nem vágynak sokra, csupán arra, hogy újra nők lehessenek, és ne kelljen barátnőként, bejárónőként, titkárnőként és anyukaként is jelen lenni egy párkapcsolatban.

Kedves férfiak! Akinek nem inge, az ne vegye magára, de kérünk titeket, hogy bújjatok végre elő az odútokból, mert nők milliói várnak arra, hogy megmentsétek őket!

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Egészség és életmód

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz