Nem akarjuk mi hordani a nadrágot, de muszáj! Amiért a legtöbb nő arra vágyik, hogy megmentsék

Írta: ,

Gondolkodtál már azon, miközben néztél egy romantikus filmet, hogy milyen szívesen cserélnél helyet a főhősnővel és lennél a törékeny, naív nő, akit meg kell menteni? Nos, eláruljuk, hogy nem csak neked voltak már ehhez hasonló érzéseid, ugyanis a legtöbb nő mindig a hőst keresi, aki csak azért él, hogy álmai nőjét megmentse és kényeztesse. De miért van ez belénk kódolva?

Bármely furán is hangzik, ez valahol természetes jelenség. A férfi sugallja az erőt, a stabil bázist, aki bármikor ott terem, ha álmai nője bajban van.

És valljuk be, a nők ezt nagyon is élvezik. Még azok is, akik büszke feministaként az ellenkezőjét állítják.

Mert mindenkinek jól esik, ha érzi a másik törődését és maga a tudat, hogy valakire lehet támaszkodni.

Multi cégek női vezetői számoltak be arról, hogy bár a munkában igazi vezetők, akiket egy férfi sem befolyásolhat, otthon szeretik levenni ezt a szerepkört és igenis törékeny nőként viselkedni a szeretett férfi oldalán.

 

Szeretünk felnézni rájuk Kép forrása: stylemepretty.com

Igen, abban van valami irtó szexi, ha tudjuk, hogy bármi is történjék, egy erős férfikéz mindig elkap minket. Vagyis fontos, hogy fel tudjunk nézni a férfira, akivel együtt vagyunk, hiszen nem szeretnénk mi hordani a nadrágot.

A legtöbb ilyen esetben sajnos a nők kényszerítve vannak ebbe a szerepkörbe, de ez nem azt jelenti, hogy élvezik is.

A férfiak dolga igenis az, hogy nekünk, nőknek megteremtsék azt a lelki biztonságot, ahol nem kell keménynek mutatkoznunk.

Ha ez megtörténne, akkor talán kevesebb nő építene maga köré óriási és lebonthatatlan falakat.