Ha a következő 5 dologban magadra ismersz, te is mentálisan erős vagy

Kovács Andrea
Írta: ,
Ha a következő 5 dologban magadra ismersz, te is mentálisan erős vagy

Kép forrása: unsplash

Még a legerősebb személyiségek sincsenek mindig a toppon, de ha az alábbi tulajdonságokban magadra ismersz, akkor nyugodtan hátradőlhetsz: te is a mentálisan erős, kitartó nők közé tartozol. Ezek bizony nagyon kívánatos és fontos tulajdonságok!

Nincs időd sajnálkozni az életeden

Te a feladatokra nem problémaként tekintesz, hanem megoldandó teendőkként. Feltűnően hatékony munkaerő vagy, és a saját életedet is nagyon jól menedzseled. Sokan csodálkoznak rajta, miként tudsz ennyi mindent megcsinálni, és ilyen jól összeállítani, felépíteni a napirendedet, de te inkább úgy vélekedsz, mások egyszerűen nem aknázzák ki a bennük rejlő lehetőségeket. Neked sem kedved, sem időd nincs magadon sajnálkozni, nem gondolod úgy, hogy a világ összeesküdött ellened. Sőt, úgy vélekedsz, nagyon keményen megdolgozol minden sikerért, így aztán meg is érdemled őket.

Legyőzöd a bosszúságokatHa az alábbi 5 dolog igaz rád, te is mentálisan erős vagy

Amellett, hogy nem vagy az a kesergős típus, nem is szoktál a hétköznapi bosszúságokon agyalni. Nem győz le sem a félelem, sem a harag, ezeket egyszerűen figyelmen kívül tudod hagyni. Nyilván nem arról van szó, hogy soha az életben nem bizonytalanodsz el, vagy nem tartasz egy reálisnak mondható, negatív végkimeneteltől, hanem arról, hogy a zsebedben már ott van ezekre a megoldás.

Annál jóval többre tartod magadat, hogy mások butaságai, hiányosságai miatt bosszankodjál, vagy haragudj akár vadidegenekre.

Mások szinte naphosszat mérgelődnek és idegeskednek, ha a szomszédjuk hétvégén füvet nyír, te inkább becsukod az ablakot. Sokan felhúzzák magukat a közlekedési dugókon, te inkább hangoskönyvet hallgatsz, ha egyszer így alakult, legalább hasznosan töltöd az idődet.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!