Kit érdekel? 4 tipp, hogy lazán vedd az életet

Berényi Nóri
Írta: ,

Az élethez kell egyfajta lazaság, különben annyira befeszülsz, hogy nem tudod igazán élvezni a mindennapokat. Pedig akármennyire is furcsa, nem azért vagy itt, hogy szenvedj, hanem azért, hogy boldog legyél úgy, hogy közben megvalósítod az álmaidat. Hidd el, korlátok csak az elmédben léteznek – ideje elkezdened igazán élni!

Több spontaneitást! Kép forrása: designlovefest.com

Semmi baj nincs azzal, ha te nem vagy az a spontán típus, aki minden nap a legszürreálisabb helyzetekben találja magát, de hidd el, olykor jó, ha feszegeted a határaidat. Nem mások miatt, csakis magad miatt.

Például nincs abban semmi durva, ha olykor igent mondasz egy váratlan meghívásra egy buliba, vagy egy spontán randira, amire nincs időd órák hosszát készülni. Nem lesz benned a drukk, ezért sokkal lazább és természetesebb leszel és így meg tudod mutatni a fantasztikus egyéniségedet.

Lehet, hogy az elején úgy érzed majd, hogy nem szeretnél olyan dolgokat magadra erőltetni, amikhez elsőre nincs kedved, de néha ezt kell tenned ahhoz, hogy a legjobb dolgok megtörténjenek veled.

Legyen öniróniád! Kép forrása: alwaysrooney.com

A humor az egyik legnagyobb fegyverünk az életben. Fontos, hogy megtanulj magadon nevetni, ugyanis, ha ez nincs meg benned, akkor minden beszürkül körülötted.

Fogadd el, hogy te is kerülhetsz ciki, sőt iszonyatosan gáz helyzetekbe, de eldöntheted, hogy tragédiaként éled meg, vagy egyszerűen csak nevetsz egy jót a saját bénaságodon.

A filmekben is a kissé ügyetlen főhősnő mindenki kedvence, mert imádunk nevetni. Akkor meg miért ne nevethetnél akár magadon is? Ebben nincs semmi megalázó, sőt… Megtanulod végre lazán venni az életed.