5+1 kínos dolog, amit minden nő csinál, csak nem vallja be

Marity Mira
Írta: ,
5+1 kínos dolog, amit minden nő csinál, csak nem vallja be

Kép forrása: unsplash

Nők vagyunk, és néha szeretnénk azt képzelni magunkról, hogy ezzel együtt mesebeli Disney-hercegnők is. Kiskorunkban, amikor a rózsaszín tütünkben billegtünk az óvodai jelmezbálon, belénk nevelték – legalábbis próbálták – a bájt és kellemet, amiből bizony sokszor átbillenünk felnőtt korunkban a boszorkány szerepébe... De ne aggódj, felejtsd el a maximalizmust, mert nőként sem kell mindig fessnek, nettnek és fittnek lenni! És bizony vannak dolgok, cselekedetek és vegetatív funkciók, amiket mi is csinálunk – bármennyire is szégyelljük és tagadjuk néha.

Minden nő hevesen tagadja, de valamilyen szinten mindenki kíváncsi az exének az életére.

Bizony időről időre rákeresünk a régi kapcsolatainkra, meglessük, vajon még együtt van-e az utánunk lévő barátnőjével a volt pasink.

Leinformáljuk a kollégáinkat, hogy hol dolgoztak eddig, leellenőrizzük online a főnökünket, hogy milyenek az anyagi körülményei.

Meglessük a gyerekkori legjobb barátnőnket, hogy mennyire hízott el az általános iskola óta, és kifigyeljük az új szomszéd közösségi médiás szokásait, hogy nehogy egy pszichopatát hívjunk meg a kerti partira.

Ez a fajta „cyber-stalking” még megengedett és törvényes, ha nem válik megszállott paranoid viselkedéssé.

Nem is akad olyan nő, aki olykor nem sóhajt egy nagyot a tükörbe nézve, ha meglátja a zsíros haját.

És ha ilyenkor nincs idő hajat mosni, áthidaló megoldásként beveti a hajgumit és csatokat, fejtetőre tekert kontyot, vagy végső praktikaként egy kalapot vagy sapkát.

A fürtjeinket bizony nehéz állandóan karbantartani, így előfordul, hogy ápolatlan hajjal jelenünk meg a nagyközönség előtt.

Nem csoda, ha egyre többen bevetik a száraz sampont is, ami fénykorát éli most is.

 

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!