4 általános kifogás, amiért nem mersz az álmaid szerint élni

Irimiás Alíz
Írta: , Frissítve:

Okot mindig találunk arra, hogy ne tegyük meg azt, amit szeretnénk, és még hitelesnek is tűnhet. Meggyőzhetjük magunkat, hogy okosak, realisták vagyunk, vagy a biztonságra játszunk, esetleg, hogy nem is akarjuk igazán. Ügyesen alá tudjuk támasztani, miért nem lépünk, és nem kezdünk valami újba, még akkor is, ha valójában már nem érezzük jól magunkat a bőrünkben.

Az ismeretlen rendkívül félelmetes lehet, de valójában bármi bármikor rosszra fordulhat, vagy akár jól is alakulhatnak a dolgok. Bizonyára veled is gyakran előfordult, hogy sokáig kellett győzködnöd magad, hogy valamit megtegyél, és aztán azon tűnődtél, vajon miért vártál vele ilyen sokáig. Persze soha nem tudhatjuk előre, hogy később hogyan alakulnak a dolgok. Csak azt tudjuk, hogy ilyenkor az az érzés erősebb bennünk, hogy tegyünk valamit, elfelejtve minden kifogást.

Az alábbiakban azokat a kifogásokat gyűjtöttük össze, amelyek nem engednek kilépni a komfortzónádból, és az álmaid szerint élni – néhány olyan magyarázattal, amit szem előtt tartva sikerülhet legyőzni őket.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!