5 jel, hogy kibillent az életed egyensúlya - nyerd vissza a stabilitásodat!

Gerber Petra
Írta: ,
5 jel, hogy kibillent az életed egyensúlya - nyerd vissza a stabilitásodat!

Kép forrása: elenadadanova.ru

Vannak olyan napok az életedben, amikor legszívesebben fel sem kelnél az ágyból? Szíved szerint senkinek sem vennéd fel a telefont, sőt mi több látni sem akarsz senkit? Gyakran levert, rossz a hangulatod, az életet pedig néha napján valóságos pokolnak érzed? Akkor bizony erős a gyanú, hogy az életed kibillent az egyensúlyából és segítségre van szükséged. Nyugalom, ez az állapot javítható, éppen ezért most megmutatjuk azt a öt esetet, amikor egészen biztosan baj közeleg, de megoldási javaslatokat is teszünk, hogy miként teheted magad rendbe. Felkészültél? Akkor induljunk!

Mástól várod a boldogságod Kép forrása: monkeycat.ru

Ha nem vagy elégedett önmagaddal, akkor hidd el, hogy senki mással sem leszel elégedett egy hosszabb távú kapcsolatban sem.

Éppen ezért először próbáld megkeresni és megteremteni a saját stabilitásodat!

Elsődlegesen a saját életedben kell rendet teremtened, mert csak ezután tudod majd a boldogságod megosztani bárki mással.

Hiszen kizárólag a saját boldogságunkkal vagyunk képesek másokat is boldoggá tenni!

Hazudsz önmagadnak Kép forrása: playbuzz.com

Ez az egyik legtipikusabb, hogy még önmagadat is megpróbálod átverni. Pedig a helyzet az, hogy a világon bárki másnak hazudhatsz, de magadat csak nagyon nehezen tudod becsapni.

Fontos tudnod, hogy az életben csak akkor juthatsz egyről a kettőre, ha hajlandó vagy őszinte lenni magaddal és persze képes vagy kockázatot vállalni. Talán a legkockázatosabb dolog éppen az, hogy őszinte vagy magaddal.

Azonban hidd el, hogy onnantól kezdve, hogy nem vered át saját magad hatalmas lépést teszel annak érdekében, hogy egyensúlyba hozd az életed.

 

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!