5 jel, hogy kibillent az életed egyensúlya - nyerd vissza a stabilitásodat!

Gerber Petra
Írta: ,
5 jel, hogy kibillent az életed egyensúlya - nyerd vissza a stabilitásodat!

Kép forrása: elenadadanova.ru

Vannak olyan napok az életedben, amikor legszívesebben fel sem kelnél az ágyból? Szíved szerint senkinek sem vennéd fel a telefont, sőt mi több látni sem akarsz senkit? Gyakran levert, rossz a hangulatod, az életet pedig néha napján valóságos pokolnak érzed? Akkor bizony erős a gyanú, hogy az életed kibillent az egyensúlyából és segítségre van szükséged. Nyugalom, ez az állapot javítható, éppen ezért most megmutatjuk azt a öt esetet, amikor egészen biztosan baj közeleg, de megoldási javaslatokat is teszünk, hogy miként teheted magad rendbe. Felkészültél? Akkor induljunk!

Mástól várod a boldogságod Kép forrása: monkeycat.ru

Ha nem vagy elégedett önmagaddal, akkor hidd el, hogy senki mással sem leszel elégedett egy hosszabb távú kapcsolatban sem.

Éppen ezért először próbáld megkeresni és megteremteni a saját stabilitásodat!

Elsődlegesen a saját életedben kell rendet teremtened, mert csak ezután tudod majd a boldogságod megosztani bárki mással.

Hiszen kizárólag a saját boldogságunkkal vagyunk képesek másokat is boldoggá tenni!

Hazudsz önmagadnak Kép forrása: playbuzz.com

Ez az egyik legtipikusabb, hogy még önmagadat is megpróbálod átverni. Pedig a helyzet az, hogy a világon bárki másnak hazudhatsz, de magadat csak nagyon nehezen tudod becsapni.

Fontos tudnod, hogy az életben csak akkor juthatsz egyről a kettőre, ha hajlandó vagy őszinte lenni magaddal és persze képes vagy kockázatot vállalni. Talán a legkockázatosabb dolog éppen az, hogy őszinte vagy magaddal.

Azonban hidd el, hogy onnantól kezdve, hogy nem vered át saját magad hatalmas lépést teszel annak érdekében, hogy egyensúlyba hozd az életed.