Nem is gondolnád, mi mindent árul el a kézírásod a személyiségedről

Kerekes Vivien
Írta: ,
Nem is gondolnád, mi mindent árul el a kézírásod a személyiségedről

Azt már régóta tudhattad, hogy a grafológusok képesek néhány leírt szóból megállapítani, milyen személyiséggel rendelkezel. Egy amerikai felmérés viszont azt is bebizonyította, hogy a betűk közötti távolságból, az aláírásodból, vagy akár egyetlen betű kanyarításából körülbelül 5000 személyiségjegyet lehet felismerni! Sőt, még az energiaszintedre és a vérnyomásod pillanatnyi helyzetére is következtethetnek belőle. Derítsd ki te is, hogy rólad mit árul el a kézírásod!

Oldalra dőlő betűk Kép forrása: ohsoverypretty.com

A betűid egyenesek, és egyik irányba sem ingadoznak? Akkor te biztosan nem hagyod, hogy az érzéseid átvegyék feletted az uralmat. Ennek köszönhetően meglehetősen logikusan és praktikusan gondolkodsz, ami sokat segíthet a karriered építésében is.

Ha általában a jobb oldalra dőlnek a betűid, valószínűleg imádod az izgalmas kalandokat, és nem mondasz nemet az élményekre. Ezzel pedig együtt jár az is, hogy szinte bárhol szívesen állsz le ismerkedni új emberekkel.

A bal oldalra húzódó betűk azt jelentik, hogy te maximálisan önmagadat adod, ugyanakkor nincs szükséged a reflektorfényre; leginkább a háttérben szeretsz dolgozni. Ha emellett jobb kezes vagy, akkor pedig azt is jelentheti, hogy egy kissé lázadó lelked van, aki nem fél ellenkezni másokkal.

Az írásod tempója Kép forrása: julieblanner.com

Ha általában gyorsan írod egymás után a szavakat, valószínűleg kissé türelmetlen vagy. Nem szereted elpazarolni az idődet, így kifejezetten utálod, ha késik valaki egy találkozóról.

A lassabb tempó azonban azt jelképezi, hogy összeszedett és módszeres vagy, aki teljesen megbízik a saját döntéseiben.

Amennyiben erősen rányomod a tollat a papírra, akkor szuper vagy az elköteleződésekben, és komolyan veszed a dolgokat. Ha viszont a szituáció nagyon stresszessé válik, hajlamos vagy túl gyorsan reagálni a kritikára.

A lágy erősségű írásmód pedig azt árulja el, hogy érzékeny és empatikus lelked van, aki jól megért másokat.

Legolvasottabb cikkek

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Fókuszban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton