7 kellemetlen dolog, amit huszonévesen biztosan megtapasztalsz

Írta: ,

A húszas éveink legfőképp önmagunk megtalálásáról, hibák elkövetéséről és a tanulásról szólnak. Néha a dolgok jól alakulnak és néha egészen sötéten is tudjuk látni a világot, de szerencsére akármilyen kellemetlen dolog is történik velük, a végén biztosan tanulunk belőlük, hogy aztán a harmincas éveink már sokkal gondtalanabbul telhessenek.

Még nem vesznek elég komolyan Kép forrása: tumblr, backspaceforward

Legfőképp a húszas éveid elején találkozhatsz, vagy találkozhattál azzal a kellemetlen ténnyel, hogy sokan még mindig tiniként kezelnek és nem adnak túlságosan a véleményedre.

Talán itt van az a határ, amikor a tinédzserkor elválik a felnőttől és a családtagjaid és ismerőseid ezt valószínűleg nem mindig tudják a legjobban kezelni.

Sokuknak megmaradsz a kislány szerepében, miközben már komoly problémákkal és kihívásokkal kell szembenézned, amikhez jól jönne egy kis támogatás az „ez nem olyan komoly, lesz ez még rosszabb is” lelkifröccs helyett.

A szamárlétra alján kezdeni Kép forrása: sinematv.com.tr

Ha fiatal vagy és nincs tapasztalatod, valószínűleg nehéz lesz egyből szuper munkát szerezned, ezért sok mindent elvállalsz, csak hogy bizonyíthasd, megállod a helyed a világban egyedül is.

Fénymásolás, kávéfőzés, postára járás és gyakornokság – ismerős szavak ezek minden fiatal számára.

De ne keseredj el, hogy ha az álom meló nem jön egyből, mert igazi kitartással idővel megjön az előléptetés is.