7 kellemetlen dolog, amit huszonévesen tuti megtapasztalsz

Dienes Petra
Írta: ,
7 kellemetlen dolog, amit huszonévesen tuti megtapasztalsz

A húszas éveink legfőképp önmagunk megtalálásáról, hibák elkövetéséről és a tanulásról szólnak. Néha a dolgok jól alakulnak és néha egészen sötéten is tudjuk látni a világot, de szerencsére akármilyen kellemetlen dolog is történik velük, a végén biztosan tanulunk belőlük, hogy aztán a harmincas éveink már sokkal gondtalanabbul telhessenek.

Többször elköveted ugyanazt a hibát Kép forrása: glow.ca

Az emberek sokszor mondják, hogy a húszas éveink arra vannak, hogy hibákat kövessünk el és tanuljunk belőlük – ami általában így is történik.

A baj csak ott kezdődik, hogy fiatalon sajnos naivabbak vagyunk, ezért többször is képesek vagyunk beleesni ugyanabba a hibába.

Gondolj csak bele, hogy hányszor bocsájtottál meg a hűtlen pasidnak, vagy hányszor mentél bele olyan dolgokba, amikről eleve tudtad, hogy nem kellene? Na ugye...

Életedben először érzed magad öregnek Kép forrása: lemonadeandlenses.com

Emlékszel, hogy milyen érzés volt, amikor a szomszéd kislány először köszönt csókolommal? Vagy az, amikor legutoljára elmentél abba a buliba és először vetted észre, hogy az átlag életkor egyessel kezdődik és már senkit sem ismersz?

Aztán ahogy görgeted a közösségi oldalak hírfolyamait, egyre többször botlasz abba, hogy a veled egykorú ismerőseid megházasodnak és gyereket szülnek... Közben pedig elgondolkodsz azon, hogy neked még mennyi időd van, ha optimálisan mindent meg akarsz valósítani harminc éves korod előtt... Na, ilyenkor elfog a nyomasztó érzés, hogy az a pár év már nagyon kevés idő, pedig a gimiben még olyan távolinak tűnt mindez...