Hogy iszod a kávét? Sokat elárul a személyiségedről

Zabolai Margit
Írta: ,
Hogy iszod a kávét? Sokat elárul a személyiségedről

Van, aki az ágyból is alig tud kimászni nélküle, és napközben is vödörszámra issza, más napi egyre korlátozza, de nagyon kevesen vannak, akik egyáltalán nem hódolnak az illatos, pörkölt kávészemek élvezetének. De hogyan is iszod azt a bizonyos feketét? Ahány ember, annyi szokás, de a személyiségedről sokat elmond, hogy üresen és keserűn, vagy mézédesen kortyolgatod.

Üres presszó kávé

Sokak számára elviselhetetlenül keserű, de te érzed a szépséget a karakteres aromában. Szereted a kihívásokat, csak annak tudsz tiszta szívből örülni, amiért meg is dolgoztál.

Érdekelnek a művészetek és szereted a fanyar humort, viszont viszolyogsz mindentől, ami közönséges vagy ostoba.

Imádod a rejtvényeket és az összetett dolgokat, a mellébeszéléstől viszont kiver a víz: számodra az a legjobb, ha a minden a lehető leghatékonyabban, egyenesen működik.

Tejjel

Nem vagy egy ijedős típus, de az erős oldaladat gondosan elrejted, és csak akkor mutatod meg, ha valóban szükség van rá.

Ízig-vérig nő vagy, aki a mindennapokban bájos és lágy, de ha harcra kerül a sor, a sors nem tudja egy-két pofonnal elijeszteni, sőt csak meghozza a kedvét a küzdelemhez.

Ahogy a feketét a tejjel, úgy az életedet is szereted apró luxuspillanatokkal feldobni: egy forró habfürdő, vagy a pároddal töltött vacsora képes a legjobban feltölteni, mert az élet minden apró szépségét képes vagy kiélvezni.

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján