Karácsony szingliként – Így éld túl a szeretet ünnepét, ha nincs pasid

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A karácsony a szeretet ünnepe, ezért sokan az átlagosnál is magányosabban érzik magukat, ha éppen ilyenkor nem élnek párkapcsolatban. Tény, hogy az egyik legjobb dolog a szerelmeddel ünnepelni a karácsonyt, de azért túl lehet élni ezt az időszakot egyedülállóként is, sőt!

Támaszkodj a szeretteidre

Akiktől mindig szeretetet fogsz kapni, és akikre mindig számíthatsz, az a családod. 

Nem számít, hány éves vagy, a szeretteid örömmel fogadnak majd, és sosem kell úgy érezned, hogy „zavarsz”.

Kifejezetten jót is tehet a hazalátogatás, ha nemrég szakítottál. Ilyenkor segíthet, ha egy kicsit gyereknek érezheted magadat, és hagyod, hogy gondoskodjanak rólad

Nincs szükség sem önsajnálatra, sem mártírkodásra, egyáltalán nem muszáj beáldoznod a karácsonyodat azért, mert épp egyedülálló vagy!

Minden attól függ, hogyan állsz a jelenlegi helyzethez – úgyis közel az újév, itt az ideje változtatni!

Na és a szingli barátnők?

Mi sem mutatná jobban, hogy nem vagy egyedül a világon a problémáddal, mint hogy a közvetlen környezetedben is vannak szingli lányok. Most érdemes összehoznotok egy találkát, persze nem azért, hogy közösen szomorkodjatok, hanem hogy erőt merítsetek egymás pozitív gondolataiból.

Szerencsére a legtöbb szórakozóhely gondol azokra, akik nem párban töltik az ünnepeket, és karácsonykor is szerveznek bulikat.

És akkor még nem is beszéltünk a vásárokról, a jégkorcsolyapályákról, a koncertekről, a színházi előadásokról… Nézz szét a lehetőségek és az ismerőseid, barátaid között!

Garantáltan nem fogod megbánni, ha idén új hagyományt teremtesz, és megpróbálsz minél több élményt bezsebelni.