Eláruljuk, hogy kik az igazán jó tanítók – a te életedben

Berényi Nóri
Írta: ,

Mindannyian okkal érkezünk egymás életébe, tanítunk és tanulunk valamit. De nagyon nehéz megmondani, hogy kik az igazán jó tanítók, mert nem feltétlenül az, akivel semmilyen konfliktusod nincs és mindenben egyetértetek. Ha rájössz arra, hogy kik azok, akik téged folyamatosan fejlődésre késztetnek, akkor sok dolog tisztázódhat benned.

A barátaid Kép forrása: alexxandra81/tumblr.com

Ők a te választott családod, akik azért szeretnek, amilyen vagy. Mégis vannak olyan barátok az életünkben, akik teljesen különböznek tőlünk.

Ez kiszámíthatatlan, nem tudhatod előre, hogy kik azok az emberek, akikre barátként fogsz tekinteni, de hinned kell abban, hogy pontosan azok érkeznek az életedbe, akikre szükséged van. Ezért van az például, hogy barátságok le is zárulhatnak, vagy újra is indulhatnak idővel.

Ott és akkor nem volt dolgotok egymással, így el kellett engednetek a másikat, de az is lehet, hogy évek múltán megint közösen kell majd szembe néznetek bizonyos dolgokkal.

A kollégáid Kép forrása: theeverygirl.com

Biztos, hogy a te munkahelyeden is van legalább egy olyan kolléga, akit ki nem állhatsz és mindent megtennél azért, hogy ne kelljen minden nap az ő arcát bámulnod.

A tényt sajnos el kell fogadnod, hogy ő is az életed része és ki tudja… talán valami hasznosat is taníthat neked.

Nem feltétlen úgy, ahogy azt elképzeled, sőt lehet, hogy kegyetlen módszerekkel, de te akkor is csak profitálhatsz belőle.

A te dolgod rájönni arra, hogy hogyan.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!