Így ismerd fel, ha valaki irigy rád

Írta: ,

Minden a helyén van az életedben, mégis úgy érzed, hogy valami nem stimmel körülötted? Este álmatlanul forgolódsz az ágyadba, a munkahelyeden pedig egyedül szürcsölgeted a kávédat? Lehet, hogy mindez egyáltalán nem véletlen. A negatív emberek szavai hatással vannak az életünkre, érzéseinkre.

Gondoltál már arra, hogy valaki irigyelheti a párkapcsolatodat, vagy mindazt, amit elértél a munkádban? Figyelj oda a következő jelekre és ismered fel időben, ha irigyeid vannak.

Közösségi oldalak

A profilod tele van különleges élményeiddel, meseszép ruháiddal és még a reggeli kávé, munkába indulást is úgy tudod tálalni, ahogy kevesen? Ha így van, ne csodálkozz, ha hamar szert teszel pár irigy ismerősre, aki ácsingózik a csodásnak tűnő életed után, később pedig rosszindulatú megjegyzéseket tesz rád.

Ha a frissen kiposztolt kedves szerelmes képedhez nem érkeznek túl kedves hozzászólások, nem kell többet törnöd az agyad, mivel állsz szemben.

Ha nincs több találka

Amikor az egykori barátnő, időről időre lemondja a megbeszélt találkozót és magától egyre ritkábban hív fel, vagy érdeklődik a hogyléted felől, akkor elkezdhetsz gyanakodni, hogy valószínűleg kicsit irigykedik rád valamiért.

Gondold át a párkapcsolatod, a munkád, a megjelenésed, a személyiséged vagy mi verhette ki nála a biztosítékot.

Ha tudod, hogy Ő az életének melyik területével nem elégedett, akkor valahol érthető miért nem szeretne találkozni, és közelről nézni a te boldogságodat, sikereidet. Persze az is igaz, hogy aki nem tud veled örülni, lehet nem is igazi barát…