5 intő jel az élettől, amire oda kell figyelned

Kovács Andrea
Írta: ,
5 intő jel az élettől, amire oda kell figyelned

Kép forrása: kremlinpress.com

Vannak olyan intő jelek az életben, melyekre mindenképpen érdemes figyelned, mert okkal érkeznek. Legtöbbször azt mutatják meg, hogy jó irányba haladsz-e. Nem kell ehhez spirituális beállítottságúnak lenned, mert akkor is észreveheted, ha éppenséggel nem hiszel benne. De hidd el, hogy nem véletlen, amikor valamibe folyamatosan belebotlasz!

Folyamatosan felbukkanó számok Kép forrása: marthastewartweddings.com

Ismerős a helyzet, amikor úgy érzed, hogy egy bizonyos szám követ téged? Jó, persze nem olyan durván, mint A 23-as szám c. filmben, de akár hiszed, akár nem, ezek sem véletlenek. Most kérdezheted, hogy egy szám mégis mit tud neked mondani, de állítólag, ha például sokszor botlunk a 11-es számba, azzal azt próbálja üzenni az univerzum, hogy jó úton haladunk.

Vagy például, ha minden nap pont 11:11-kor nézel rá az órára, akkor az szintén azt jelzi neked, hogy haladj tovább ezen az úton, amin vagy, mert jó az irány. Egy idő után persze, ha folyton ezt keresed, akkor bevonzod, szóval ne keresd, mert úgyis szembejön majd veled.

 

 

 

 

Ezt az emberek gyakran elnyomják magunkban, mondván, csak beképzelik és inkább nem hallgatnak a megérzésükre. Pedig ez a belső hang folyamatosan súg, csak annyi dolgod lenne, hogy meghalld.

Ezt úgy tudod a legkönnyebben megtenni, ha egyedül vagy és felteszel magadnak pár kérdést. Olyan központi kérdéseket az életedben, melyek foglalkoztatnak. Figyeld meg, hogy milyen gondolatok, válaszok érkeznek.

Lehet, hogy képeket fogsz látni, de az is lehet, hogy egy hang szól majd hozzád. Fontos, hogy elkülönítsd az egót a belső hangtól, mert gyakran megzavar, hogy ne tudj az igazán fontos kérdésekre koncentrálni. Ideje ezen változtatnod!

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?