Ilyen hatással van a lelkivilágodra az, hogy milyen színek vesznek körül az adott pillanatban

Szirák Viki
Írta: ,

Tudtad, hogy a színek hatalmas befolyásoló erővel bírnak? Nem véletlenül választják meg a márkák az adott színskálában a logóikat, weboldalaikat és reklámplakátjaikat, hiszen tudat alatt ezzel könnyedén manipulálnak minket. Ez alapján viszont nem meglepő, hogy a színek, amik körülvesznek minket, nagyon is befolyásolják azt, milyen a kedvünk! Eláruljuk, hogyan.

Így érzed magad tőle: ez a szín képes energizálni és stimulálni.

Lényegében az optimizmus és a bátorság jelképe, ráadásul kifejezetten vibráló, ezért azt érezhetjük tőle, hogy energikusabban vagyunk, és nem akarunk egy helyben ülni.

Nem véletlen, hogy nem ajánlják például hálószobák falaira, hiszen sosem tudnál mentálisan kikapcsolódni ilyen erőteljes árnyalatok között! Amikor próbálnád magad rávenni az edzésre, mozgásra, akkor öltözz narancssárgába.

Így érzed magad tőle: a kék a béke és a nyugalom színe.

Ha ezzel az árnyalattal veszed körbe magad például az otthoni karantén idején, lelkileg felszabadultabbnak és kipihentebbnek fogod érezni magad.

Amikor relaxálni szeretnél, viselj kék ruhákat, sőt, akár az is jó ötlet, ha engedsz magadnak egy kád forró vizet, és kék fürdőbombát teszel bele.

 

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!