Így változtasd át a magányt hasznos egyedüllétté

Írta: ,

Nem tudni, hogy a különböző szingliségről szóló filmek, vagy egyszerűen csak a társadalmi nyomás hatására, de a nők döntő többsége retteg a magánytól. Talán magával az elnevezéssel van a legnagyobb probléma, hiszen ez nem egyenlő az örök egyedülléttel, de mi nők mégis hajlamosak vagyunk a legrosszabbra gondolni, ha éppen nincs senki az életünkben. No, de akkor hogyan töltse hasznosan egy szingli nő az idejét? Máris mondjuk!

Tényleg tragédia? Kép forrása: abercrombie.com

1/6 Tényleg tragédia?

Először is gondold végig, hogy tényleg olyan óriási sorscsapás, hogy most nincs senki az életedben, vagy csak a társadalom, családod, barátaid, helyeztek rád egy jókora nyomást? Mert ez egyáltalán nem mindegy!

Lehet, hogy te amúgy teljesen jól elvagy jelenleg a kis világodban és még korántsem állsz készen egy komoly kapcsolatra, viszont mindenki más érezteti veled, hogy tik-tak, ketyeg az a biológiai óra.

Az igazság viszont roppant egyszerű. Csináld azt, amihez kedved van és éld úgy az életed, ahogy szeretnéd. Kit érdekel, ha XY már túl van az esküvőjén és a harmadik terhességén? Az nem a te életed, így inkább koncentrálj a saját dolgaidra!

2/6 Beszéljünk azokról az álmokról!

Vannak nők, akik tanulmányaik után egyből családanyává válnak és valószínű, hogy az ő életükben ez szerepel az álomlista első helyén.

De bizony van, aki az élet más területén szeretne sikereket elérni, például a munkájában.

Már véget ért az az idő, mikor a nőknek az anya és feleség szerepen kívül nem jutott más, hiszen tehetségesebbnél tehetségesebb nők bizonyítják be sorra a világnak, hogy többre születtek.

Ha te is ebbe a csoportba tartozol, akkor ne érezz bűntudatot, hogy te még inkább a karrieredre koncentrálnál. Itt a remek lehetőség, hiszen most minden adott hozzá, ugyanis család mellett azért jóval nehezebb dolgod lesz.

Ismerkedj! Kép forrása: i.pinimg.com

3/6 Ismerkedj!

Jó, ha ilyenkor nem zárkózol be a lakásodba szomorú filmeket nézve egész nap, hiszen ez nem visz előrébb.

Ha a barátaid között kevés a szingli, akivel eljárhatnál szórakozni, akkor bizony nincs mese, szerezned kell olyanokat, akikkel ezt a vágyadat is kiélheted.

Mert igenis, szórakoznod kell! Egyszerűen csak annyi a dolgod, hogy járj nyitott szemmel és merj kommunikálni új emberekkel. Az is lehet, hogy éppen vásárlás, vagy utazás közben találkozol valakivel, aki utána az életed részese is lehet.

A homlokodon a kiírás… Kép forrása: urbanoutfitters.com

4/6 A homlokodon a kiírás…

Pszichológusok állítják, hogy mindenki homlokán ott van egy láthatatlan kiírás, amit tudatalattinkkal érzékelünk. Vagyis a többi ember pontosan érzékeli a rezgéseidet és leolvassa a homlokodon lévő láthatatlan kiírást.

Ami a legtöbb szingli nő esetében a: „Férjet keresek!”, „Mi a baj velem?”, illetve „Egyedül fogok meghalni!” lehetne.

Éppen ezért fontos figyelned arra, hogy a lelked mindig rendben legyen. Ne más miatt, csakis magad miatt! Így fog megváltozni a kisugárzásod is, amire tapadnak majd a pasik.

Fogadd el! Kép forrása: madewell.com

5/6 Fogadd el!

El kell fogadnod, hogy egyedül vagy és igen, lehet, hogy még nagyon hosszú ideig egyedül leszel.

Nem tudhatjuk, ahogy te sem tudod megnézni egy varázsgömbben.

A kérdés már csak az, hogy tényleg hagyod, hogy addig a napjaid a kukába menjenek csak azért, mert éppen nem mondhatod el magadról, hogy párkapcsolatban élsz?

Szerintünk te ennél sokkal keményebb csaj vagy, aki képes a magányt előnnyé kovácsolni. Hozd ki magadból a legtöbbet, mert csak erre a rezgésszintre tud rákapcsolódni az, akire jelenleg vágysz.

Szükségem van erre? Kép forrása: somewheredevine.com

6/6 Szükségem van erre?

Talán ezt nehéz feldolgozni, de, ha hiszel a sorsban, vagy bármiféle felsőbb gondviselésben, akkor megértheted, hogy valószínűleg nem mindig arra van szükséged, amire vágysz.

Persze minden ember vágyakozik valami után, amiért küzd, de nem lenne sokkal egyszerűbb elengedni ezt a görcsösséget és hagyni, hogy azt kapjuk, amire valójában szükségünk van?

Ez nem zárja ki azt, hogy a vágyaid ne teljesülhetnének, csupán az időzítéssel lehet némi probléma. Türelem, mindig minden időben érkezik!