Így találj vissza az öröm igazi forrásához

Berényi Nóri
Írta: ,
Így találj vissza az öröm igazi forrásához

Elgondolkoztál már azon, hogy milyen őszintén tudtál örülni gyermekkorodban annak, hogy játszhatsz és a barátaiddal lehetsz? Aztán felnőttél és elkezdted a boldogságodat feltételekhez kötni. „Majd boldog leszek, ha…” és ezzel megfosztottad magadat a legfontosabb dologtól. Nem kell ennek így lennie, ezért segítünk visszatalálni az útra.

Le a feltételekkel! Kép forrása: kaylee-daily.com

Az igazi öröm az, amikor reggel az ágyban rámosolyogsz a párodra, mert ott van melletted és megadatott az, hogy együtt legyetek, vagy, ha mész az utcán és mindenféle különösebb ok nélkül csak úgy mosolyogsz. Nincsenek miértek, csak színtiszta boldogság. Azt mondod lehetetlen? Az igazság az, hogy nagyon is lehetséges, egyedül rajtad múlik. Amikor mindenféle feltételekhez kötöd a boldogságodat, azzal az a baj, hogy itt nem igazi boldogságról van szó.

Mindenféle álszentség nélkül, nyilván mindenkinek boldogságot okoz egy új kocsi, egy új ruhadarab, vagy egy luxusnyaralás, de ezeknek csak kiegészítő örömforrásoknak kellene lenni egy ember életében. Ha most azt kérdezed magadtól, hogy akkor mégis mitől legyél boldog, akkor kezdj el dolgozni magadon. Próbáld megtalálni az örömet az apróságokban, kezdhetnéd például magaddal.:)

Ismerkedj! Kép forrása: chicneverland.com

Az ember társas lény, ezért mindig vágyakozik arra, hogy új emberekkel ismerkedjen, mert kell ez a fajta impulzus.

Annál pedig nincs is jobb érzés, mikor rálelsz olyan lelkületű emberekre, mint, amilyen te is vagy és akikkel együtt boldog perceket szerezhettek egymásnak.

Törekedj arra, hogy ápold a kapcsolataidat, még, ha a munkád miatt ez nehezen kivitelezhető, mert igazán ezek a fontos dolgok az életedben.

Légy nyitott mindenkire, mert nem tudhatod, hogy mikor érkezik valaki az életedbe, akitől olyat tanulhatsz, amire a legnagyobb szükséged van.

Szóval ne gubózz be! :)

Fókuszban

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

3 óriási tévhit a hurutos köhögéssel kapcsolatban

Okos tetőablak: együtt a kényelem és a funkció