Így legyél Te önmagad legjobb társasága

Berényi Nóri
Írta: ,
Így legyél Te önmagad legjobb társasága

Szerencsésnek mondhatod magad, ha sok időt tölthetsz azokkal az emberekkel, akiket igazán szeretsz, de ne felejts el arra a személyre elegendő időt áldozni, aki számodra a legfontosabb… MAGADRA! Ha eddig menekültél attól, hogy egyedül legyél, akkor most adunk pár tippet, hogy önmagad legjobb társasága legyél.

Utazz egyedül! Kép forrása: ebags.com

Szerencsére manapság már pár ezer forintból eljuthatsz Európa legszebb városaiba, így érdemes lemondani pár ruháról és cipőről, helyette viszont rengeteg kalandban lehet részed. Ha még nem nyaraltál egyedül sehol, akkor fogadd meg magadnak, hogy amint lehetőséged adódik rá, megteszed. Most hagyd otthon a csajokat, vagy a párodat és vidd el magadat egy felejthetetlen útra.

Most lehet azt kérdezed, hogy mégis mi a jó abban, ha egyedül nyaralsz, de egészen más dolgokon mész keresztül, mint mikor a barátaid is veled tartanak. Önállóbb leszel, nyitottabb ismeretlen emberekre és ki tudja, talán új barátságok is kialakulhatnak majd.

Gondolkodhatsz az életeden, a céljaidon és megfejtheted a nagy kérdéseket, melyek éppen foglalkoztatnak Ugye, már most rögtön csomagolnál?!

Sétálj! Kép forrása: vogue.fr

De ezúttal hagyd otthon a fülhallgatódat és csak a gondolataidat vidd magaddal. Meglátod egész más dolgok járnak majd a fejedben, mint amikor zenét hallgatsz, vagy a barátnőddel beszélgetsz.

Nem baj, ha az utad elején még semmi nem jut eszedbe, csak menj, fedezz fel új utcákat, ülj be valahova kávézni, a lényeg, hogy magaddal legyél.

Egy idő után úgyis azt veszed észre, hogy már az életeden agyalsz és hirtelen minden kitisztul előtted. Érdemes ezt főként akkor beiktatnod, amikor túl nagy a zaj körülötted, esetleg a munkahelyeden összegyűltek a viharfelhők és nem látod a kiutat. Egy-két óra séta magaddal és sok minden tisztázódni fog benned.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba