Az igaz boldogság csalódással kezdődik?!

Kerekes Vivien
Írta: ,

Érezted már úgy magad egy szakítás után, hogy semmihez sincs erőd? Hogy valami visszafordíthatatlanul véget ért, és enélkül már neked sincs kedved folytatni a saját utadat? Egy csalódás mindig fájdalmas, és legszívesebben messziről elkerülnénk ezt az érzést. Pedig valójában minden igazi, boldog történet ezzel veszi kezdetét!

Minden küzdelem egy csalódással kezdődik Kép forrása: mne_len/depositphotos.com

A küzdelem fontos része az életnek. Mindannyian küzdünk valamiért; hogy jobb emberré váljunk, hogy erősebbek legyünk, hogy a leggyengébb pillanatainkban se hívjuk fel telefonon azt a személyt, aki összetörte a szívünket... Ezek szinte mindennapos dolgok.

De az igazi küzdelem akkor veszi kezdetét, amikor komoly csalódás ér. És amikor egy ilyen pillanatban egyedül maradsz, ráébredsz, hogy néha saját magadért kell harcolnod!

És bár ez a küzdelem egyáltalán nem lesz könnyű, egy biztos; hogy nagyon is fontos lesz számodra.

Sőt, ekkor tudod meg igazán, hogy mennyi lehetőség rejtőzik még benned. Amikor összetörik a szíved, ráébredsz, hogy mennyi dolgot vagy képes kibírni, és valójában milyen erős is vagy.

Korábban azt gondoltad, ezt már nem tudnád feldolgozni, de tessék! Itt vagy, és minden nappal egy kicsit jobban érzed magad. Ez adja neked a motivációt arra, hogy továbblépj, hogy kockáztass, és megtaláld, számodra mi az élet értelme.

Ne feledd, hogy minden jó történet happy enddel ér véget, de egy csalódással veszi kezdetét!