5 jel, hogy idős lélek vagy. Felismered a jeleket?

Balatoni Dóra
Írta: ,

Akik hisznek a reinkarnációban, úgy vélik, lelkünk már sokadjára születik újjá. Korábbi életeinkből hozott tapasztalatainknak nagy hasznát vesszük a mindennapjainkban. Minél többet élt már a lelkünk, minél idősebb, annyival vagyunk bölcsebbek és érettebbek másoknál. Kíváncsi vagy, vajon te idős léleknek számítasz-e? Olvasd el a cikkünket, amelyben megtudhatod, melyek az árulkodó jelek!

Azt mondják, az idős lelkek ki tudnak lépni a jelenből és ahogyan néhány régi történést képesek felidézni, úgy a jövőbe látva is megérzik, mi fog történni.

Lehet az egy álom, egy látomás, egy belső sugallat vagy éppen egy déja vu, azt jelzi, a lelked már sok mindent megélt és képes az időben mozogni.

Ez egy különleges ajándék és biztos lehetsz benne, hogy egy idős lélek van benned.

Korán érő típus vagy és fiatal korod ellenére a megérzéseidnek köszönhetően olyan bölcsességeket és tapasztalatokat tudsz átadni másoknak, amelyeken sokan elcsodálkoznak.

 

Az idős lelkek már sok mindent megéltek, ezért jól tudják, bizonyos helyzetekben mit érezhet a másik. Túlságosan mélyen érintenek a körülötted történő események?

Megráznak a tragédiák és még a távoli ismerősök bánatában is osztozol? Ha így van, akkor nagy valószínűséggel egy idős lélek van benned.

Ezek a mély érzelmek azt jelzik, hogy a lelked szoros kapcsolatban van az univerzummal és mások energiáival. Te igazán tudod, mit jelent az a mondat, hogy adni jobb, mint kapni.

Ez elsősorban a szeretetben mutatkozik meg, de rendre teszel róla, hogy felesleges, számodra már szükségtelen dolgaidat továbbadd a nélkülözőknek.