5 jel, hogy ideje elengedned valakit az életedből

Szirák Viki
Írta: ,

Kevés dolog nehezebb annál, mint elengedni az életedből valakit, akit szeretsz. Egy szerelmet, vagy akár egy jó barátot, akihez ragaszkodsz, és akiről talán sosem gondoltad volna, hogy egy nap nem lesz melletted. Amikor viszont egy kapcsolat, egy barátság megváltozik, és már nem hoz boldogságot egyikőtöknek sem, sajnos muszáj erőt venned magadon, és elengedned azt, aki nem szeretne már melletted lenni.

Ha erre a személyre ráismersz az alábbi jelekben, elérkezett az idő!

Megtört a bizalom Kép forrása: unsplash.com

A szeretet erőteljes, de cserébe sajnos sebezhetővé is tesz. Azáltal, hogy valakinek bizalmat szavazol, őszinte vagy vele, és rábízod a titkaidat, függeni kezdesz tőle. Míg egyes kapcsolatok kiállják ezt a próbát, addig mások elbuknak.

Így ha a párod, egy jó barátod eljátssza a bizalmadat, hűtlen lesz hozzád, vagy továbbadja a titkaidat, úgy a bizalmad is gyorsan kettétörik.

Átverve érzed magad, és félsz attól, hogy ismét megnyílj előtte, bármennyire is próbálkozol rendbe hozni a kapcsolatot.

Ha úgy látod, hogy egyszerűen nem tudsz megbízni még egyszer ebben a személyben, sajnos nem érdemes több időt szánnod rá.

Állandó nyomás a lelkeden Kép forrása: unsplash.com

Nem is tudod, mikor voltál utoljára önfeledten boldog ezzel a személlyel. Mindig van egy drámai helyzet, egy veszekedés, egy komoly ellentét, ami feszültséget hoz az életetekbe.

Ha együtt vagytok, valami nem stimmel.

Azt érzed, hogy nem tudod elengedni magad, negatív energiák vesznek körül, és megmagyarázhatatlanul rossz a hangulatod.

Hiába akarod azt, hogy jól szórakozzatok, mindig csak akkor száll fel a lelkedről ez a súly, ha már nem vagytok együtt. Sokszor az emberek nem is tudják, de a lelkük megérzi, ha nem a megfelelő személlyel barátkoznak, alkotnak egy párt.

Ezek a megérzéseid erősebbek, mint hinnéd, és utólag mindenki belátja, hogy valóban hallgatni kellett volna a belső hangokra.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba