Hogyan szeretsz ülni? Ezt árulja el a személyiségedről!

Balatoni Dóra
Írta: ,

Talán nem is gondolnád, de a testbeszédünk fontos része az is, hogyan ülünk például egy széken. A lábtartásunk nagyon sokat elárul a személyiségünkről, ezért érdemes odafigyelni rá például akkor, amikor állásinterjúra megyünk. Keresztbe tett vagy inkább összeszorított, egyenesen tartott lábakkal szeretsz ülni? Ezt árulja el a személyiségedről!

Ha a képen látható pózban szeretsz leginkább ücsörögni, akkor igazán kommunikatív személyiség vagy, lételemed a beszélgetés és a kapcsolatteremtés. Veled soha nem lehet unatkozni, mindig van egy izgalmas ötleted.

Igazán kreatív és bájos természet vagy, néha egy kicsit gyerekesség és naivitás jellemez. Laza és vidám jellem vagy, nem szoktál görcsölni, nem szeretsz sokáig agyalni egy problémán.

Előfordul, hogy néha abba a hibába esel, hogy először beszélsz, és csak utána gondolkodsz. Ezen a jövőben mindenképp változtatnod kellene.

 

Ha leginkább keresztbe tett lábbal szeretsz ülni, akkor igazi álmodozó típus vagy. Képzelőerőd határtalan, hajlamos vagy elrugaszkodni a valóságtól.

Nem szeretsz unatkozni, kifejezetten rosszul érzed magad, ha hosszabb ideig egyedül kell lenned, társaságfüggő vagy. Szeretsz utazni, folyton hajt a kalandvágy, utazásaidra pedig rendszerint magaddal viszed a baráti társaságodat is.

Jól tűröd a változást, viszonylag gyakran költözöl és örömmel veted bele magad az új dolgokba.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba