Hogyan iszod a kávét? Sokat elárul a személyiségedről

Kovács Andrea
Írta: ,
Hogyan iszod a kávét? Sokat elárul a személyiségedről

Van, aki az ágyból is alig tud kimászni nélküle, és napközben is vödörszámra issza, más napi egyre korlátozza, de nagyon kevesen vannak, akik egyáltalán nem hódolnak az illatos, pörkölt kávészemek élvezetének. De hogyan is iszod azt a bizonyos feketét? Ahány ember, annyi szokás, de a személyiségedről sokat elmond, hogy üresen és keserűn, vagy mézédesen kortyolgatod.

Cukorral

Nem ijedsz meg a kihívásoktól, de nyugodtabb vagy, ha van mire támaszkodnod. Fontosak számodra a barátok és a család, akikkel megoszthatod a mindennapi kihívásokat, és akik megédesítik az életedet.

Elvégzed, ami a kötelességed, de nem szeretsz szembe úszni az árral, és hajlamos vagy az egyszerűbb megoldásokat keresni.

Ez azonban nem feltétlenül rossz, hiszen, amíg egészséges keretek között tartod, remek problémamegoldóvá tesz, aki nyers erő helyett inkább az eszét használja.

Üres presszó kávé

Sokak számára elviselhetetlenül keserű, de te érzed a szépséget a karakteres aromában. Szereted a kihívásokat, csak annak tudsz tiszta szívből örülni, amiért meg is dolgoztál.

Érdekelnek a művészetek és szereted a fanyar humort, viszont viszolyogsz mindentől, ami közönséges vagy ostoba.

Imádod a rejtvényeket és az összetett dolgokat, a mellébeszéléstől viszont kiver a víz: számodra az a legjobb, ha a minden a lehető leghatékonyabban, egyenesen működik.

Fókuszban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra