3 módszer, amivel könnyedén lehiggadhatsz, ha valaki felidegesít

Kató Iringó
Írta: ,
3 módszer, amivel könnyedén lehiggadhatsz, ha valaki felidegesít

Oké, mindenki ismeri nagyanyáink ősi praktikáját, a „számolj el háromig” módszert. Ám vannak olyanok esetek, amikor ez és a „vegyél nagy levegőt” típusú tanácsok nem válnak be. Ilyenkor vetheted be az alábbi 3 módszert, melyek segítségével hamar lenyugodhatsz, ha esetleg valaki felidegesít.

Van, aminek születni kell

Azt a célt kitűzni, hogy „Engem aztán soha senki nem fog felidegesíti!” teljesen felesleges, hiszen lényegében mission impossible lenne megvalósítani. Végtelen türelmes személyiségnek kell születni ahhoz is, hogy csak pár ember legyen ezen a bolygón, akik fel tudják borzolni az idegeidet. Hogyha Te nem vagy olyan, aki eme szerencsés tulajdonságokkal jött a világra, akkor nem maradt más hátra, minthogy az alábbi módszereket próbáld ki.

3 módszer, amivel lehiggadhatsz, ha valaki felhúz

Fog ez számítani 5 év múlva?

Képzeld el, hogy benne vagy egy bosszantó szituációban: a főnököd megint rád sózott egy újabb idegtépő feladatot, vagy a pasid már megint elfelejtett kiporszívózni. Oké, ezek egyike se éppen szívderítő és megmosolyogtató, de tedd fel magadnak a kérdést: „Fog ez számítani 5 év múlva?”. Hogyha „Nem” a válasz, akkor tudatosan húzd vissza az agaraidat, mielőtt goromba lennél a főnököddel vagy mielőtt leteremtenéd a pasidat a feledékenysége miatt.

Tartsd szem előtt, hogy 5 éves távlatban a karriered szempontjából valószínűleg elhanyagolható annak az idegtépő feladatnak az elvégzése, illetve a párkapcsolatod sem attól fog összedőlni, hogy a másik kicsit feledékeny.

Tereld el a gondolataidat és légy pozitív!

Képzeld el, hogy benne vagy egy kellemetlen szituációban: ráléptek a lábadra a metrón, valaki megette az ebédedet a munkahelyeden, vagy leöntötted magad kávéval. Oké, ezek se esnek jól az embernek, de ne add át magad a negatív érzéseknek, hanem igyekezz RÖGTÖN elterelni a figyelmedet valamilyen pozitív gondolattal. A metrón gyorsan indíts el egy kis pörgős zenét, amitől egyből jobb kedvre derülsz és el is felejted, hogy pár perccel azelőtt még valaki a lábadon taposott.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!